❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥AJ159 PRO 873 TL (22 DOLAR)🔥🔥🔥

PTT gerekeni yapmış sağolsun, Vergi ile 1320'ye geldi ürün. Zaten TR'de 1200-1300'e veren bi dünya adam var ben ne anladım şimdi bu işten :D

Ekran görüntüsü 2025-07-11 184530.webp

valla haklisin hocamda gene az çikmis 700 800 yapistirabilirdide
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@yaman..k ufaktan patladik
Bu çıkan vergiye itiraz şansımız var mı? mantıken Avrupa'dan geldi %30 olması lazımdı %50 vergi çıkmış az düşer belki:cry:

Bu çıkan vergiye itiraz şansımız var mı? mantıken Avrupa'dan geldi %30 olması lazımdı %50 vergi çıkmış az düşer belki:cry:
urunu alirsan vergisini odeyip itiraz hakkin yok urunu tekrar ptt subesine gondericen

az çikmis sahsen ben yapistirir en az 700 800 diyodum

482 nedir ya şunu iadeye göndermek var. ne maile dönüş yaptılar ne de iptal ettiler, üstü üstüne teslimat çok sürdü

Cimer üzerinden veya PTT şubesinden itiraz edebilirsin ama çok bir şey beklemeyin derim geçen seneki konularda maksimum %10 , %15 düşmüştü diye hatırlıyorum. 150 200 lira için yine 1 hafta beklemeye değer mi? siz bilirsiniz.

valla haklisin hocamda gene az çikmis 700 800 yapistirabilirdide

@yaman..k ufaktan patladik
@Ömer Murat KARACA Hocam , sayesinde ileride PTT'ye gelebilecek kargolarda vergi ne kadar çıkıyor onu öğrendik. 😂

Cimer üzerinden veya PTT şubesinden itiraz edebilirsin ama çok bir şey beklemeyin derim geçen seneki konularda maksimum %10 , %15 düşmüştü diye hatırlıyorum. 150 200 lira için yine 1 hafta beklemeye değer mi? siz bilirsiniz.

@Ömer Murat KARACA Hocam , sayesinde ileride PTT'ye gelebilecek kargolarda vergi ne kadar çıkıyor onu öğrendik. 😂
Cimer'den kanunlar gereği gümrük memurunun fiyatı düşük bulduğu durumlarda fiyatı kendisinin belirleme hakkı vardır diye bi cevap alırsınız muhtemelen. Ptt itirazı konusunda max 100 lira düşürüp tekrar yolluyorlar.

Cimer'den kanunlar gereği gümrük memurunun fiyatı düşük bulduğu durumlarda fiyatı kendisinin belirleme hakkı vardır diye bi cevap alırsınız muhtemelen. Ptt itirazı konusunda max 100 lira düşürüp tekrar yolluyorlar.
Doğrudur hocam kendim tecrübe etmediğim için daha önceki konulardan aklımda kalanlar ile cevap verdim.

Geri