Neler Yeni

Yardım Ajazz AJ 159 Pro hz sorunu

DeadPix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Pixel
Merhaba temudan ajazz aj159 pro aldım fakat hz değerlerini değiştirdiğim zaman sensivitiy azalıyor gibi geliyor nedeni nedir bilen var mı acaba? 240hz monitörüm var r5 2600 ve 1060 6gb ekran kartım var mouseyi hangi hz değerinde kullanmalıyım. Ve son olarak bir adet mouse daha denemiştim markasını hatırlamıyorum hz değerini yükselttikçe "bu hz yi kullanabilmen için şu işlemciye sahip olman gerekiyor" gibi bir uyarı vermişti. Ajazz da hiç öyle bir uyarı vermedi nedeni nedir?

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,055
İsim
Mehmet Aslan
Merhaba temudan ajazz aj159 pro aldım fakat hz değerlerini değiştirdiğim zaman sensivitiy azalıyor gibi geliyor nedeni nedir bilen var mı acaba? 240hz monitörüm var r5 2600 ve 1060 6gb ekran kartım var mouseyi hangi hz değerinde kullanmalıyım. Ve son olarak bir adet mouse daha denemiştim markasını hatırlamıyorum hz değerini yükselttikçe "bu hz yi kullanabilmen için şu işlemciye sahip olman gerekiyor" gibi bir uyarı vermişti. Ajazz da hiç öyle bir uyarı vermedi nedeni nedir?
maksimum 2k da kullan bence , sistemin oldukça eski , 8k ya çekersen takılmalar olabilir.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Ferhat Bilgi
Hz değiştikçe biraz hassasiyete de yansıyor 1000 hz de kullansan da yeterli olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,209
Üyeler
168,260
Son üye
Josephx06
Top Bottom