Neler Yeni

Ajazz AJ 159 Pro Kullanımı

Murat G

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Murat
Arkadaşlarımın önerisiyle Ajazz AJ 159 Pro aldım. İlk kez kablosuz mouse kullanıyorum. İncelemelerde mousenin ağırlık merkezinin biraz dengesiz olduğu söyleniyordu ama alışırım diye fazla takmadım bu konuda. Mouseyi yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Genellikle Valorant oynuyorum ve oynarken şunu fark ettim. Oyun oynarken mouseyi az olsa da sıkarak tutuyorum ve mousenin ön tarafının kalktığını gördüm. Mouseyi resimdeki gibi Claw grip tipi tutuyorum ve bu ön tarafın kalkma olayı gerçekten çok fazla sinirimi ve bilgisayar kullanış şeklimi bozuyor. Mouse kullanımına cidden alıştım fakat oyun oynarken bu durumu yaşıyorum.
Bunu nasıl düzeltebilirim? Düzeltilecek bir şey değilse de mouse değiştirme gibi bir duruma mı girmem gerekiyor.
1743635827459.png

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Burak
Ben sattım kurtuldum kötü mouse değil ama daha kaliteli üst modellerine bakıcam öneriniz varsa alırım.

Murat G

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben sattım kurtuldum kötü mouse değil ama daha kaliteli üst modellerine bakıcam öneriniz varsa alırım.
Kurtuldum derken siz mi alışamadınız ne gibi sıkıntılar yaşadınız?

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,472
İsim
Draq123
Arkadaşlarımın önerisiyle Ajazz AJ 159 Pro aldım. İlk kez kablosuz mouse kullanıyorum. İncelemelerde mousenin ağırlık merkezinin biraz dengesiz olduğu söyleniyordu ama alışırım diye fazla takmadım bu konuda. Mouseyi yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Genellikle Valorant oynuyorum ve oynarken şunu fark ettim. Oyun oynarken mouseyi az olsa da sıkarak tutuyorum ve mousenin ön tarafının kalktığını gördüm. Mouseyi resimdeki gibi Claw grip tipi tutuyorum ve bu ön tarafın kalkma olayı gerçekten çok fazla sinirimi ve bilgisayar kullanış şeklimi bozuyor. Mouse kullanımına cidden alıştım fakat oyun oynarken bu durumu yaşıyorum.
Bunu nasıl düzeltebilirim? Düzeltilecek bir şey değilse de mouse değiştirme gibi bir duruma mı girmem gerekiyor. Alıntıyı görüntüle
ön tarafı nasıl kaldırmayı beceriyorsun anlamadım sıkmamaya çalış düzelir gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Palm tut mümkünse
sen öneri verme mümkünse

alinmiyoabi

80+ Bronze
Bunu nasıl düzeltebilirim? Düzeltilecek bir şey değilse de mouse değiştirme gibi bir duruma mı girmem gerekiyor. Alıntıyı görüntüle
ne demek istediginzi bi videoyla anlatsanız iyi olurdu

ölücüadam42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Ölücüadam42

sen öneri verme mümkünse
Girdiğin trip ağlattı ne yapacak aga? adam fareyi modifiye mi etsin?

ya tutuş değiştirmek zorunda kalacak yada satacak fareyi

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,661
İsim
Hacı
Kablosunu tak bi de öyle bak kalakaxak mı önü.

Murat G

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

sen öneri verme mümkünse
Bilmiyorum belki ağırlığına alışamamış olabilirim. Bu zamana kadar hep ağır mouseler kullandım son kullandığım iki mouse da Razer Viper'dı. onların ağırlığı eşit dağılıyor ama Ajazz ın genel olarak ağırlık merkezi arkada belki de bu yüzden önü hafif kaldığı için oluyordur

Kablosunu tak bi de öyle bak kalakaxak mı önü.
Onu da denedim genel olarak aynı oluyor ya

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
794
İsim
Burak
Kurtuldum derken siz mi alışamadınız ne gibi sıkıntılar yaşadınız?
Sıkıntı değil skatezleri leş ürünün onun haricinde fps oyunları için mükemmel high ranklara rahat çıkarsın o mouse ile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,112
Üyeler
172,973
Son üye
Xteripus
Top Bottom