Neler Yeni

Ajazz AJ 159 Pro Kullanımı

Murat G

80+
Reaksiyon skoru
41
Arkadaşlarımın önerisiyle Ajazz AJ 159 Pro aldım. İlk kez kablosuz mouse kullanıyorum. İncelemelerde mousenin ağırlık merkezinin biraz dengesiz olduğu söyleniyordu ama alışırım diye fazla takmadım bu konuda. Mouseyi yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Genellikle Valorant oynuyorum ve oynarken şunu fark ettim. Oyun oynarken mouseyi az olsa da sıkarak tutuyorum ve mousenin ön tarafının kalktığını gördüm. Mouseyi resimdeki gibi Claw grip tipi tutuyorum ve bu ön tarafın kalkma olayı gerçekten çok fazla sinirimi ve bilgisayar kullanış şeklimi bozuyor. Mouse kullanımına cidden alıştım fakat oyun oynarken bu durumu yaşıyorum.
Bunu nasıl düzeltebilirim? Düzeltilecek bir şey değilse de mouse değiştirme gibi bir duruma mı girmem gerekiyor.
1743635827459.png

Ben sattım kurtuldum kötü mouse değil ama daha kaliteli üst modellerine bakıcam öneriniz varsa alırım.

Arkadaşlarımın önerisiyle Ajazz AJ 159 Pro aldım. İlk kez kablosuz mouse kullanıyorum. İncelemelerde mousenin ağırlık merkezinin biraz dengesiz olduğu söyleniyordu ama alışırım diye fazla takmadım bu konuda. Mouseyi yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum. Genellikle Valorant oynuyorum ve oynarken şunu fark ettim. Oyun oynarken mouseyi az olsa da sıkarak tutuyorum ve mousenin ön tarafının kalktığını gördüm. Mouseyi resimdeki gibi Claw grip tipi tutuyorum ve bu ön tarafın kalkma olayı gerçekten çok fazla sinirimi ve bilgisayar kullanış şeklimi bozuyor. Mouse kullanımına cidden alıştım fakat oyun oynarken bu durumu yaşıyorum.
Bunu nasıl düzeltebilirim? Düzeltilecek bir şey değilse de mouse değiştirme gibi bir duruma mı girmem gerekiyor. Alıntıyı görüntüle
ön tarafı nasıl kaldırmayı beceriyorsun anlamadım sıkmamaya çalış düzelir gibi
Post automatically merged:

Palm tut mümkünse
sen öneri verme mümkünse

Bunu nasıl düzeltebilirim? Düzeltilecek bir şey değilse de mouse değiştirme gibi bir duruma mı girmem gerekiyor. Alıntıyı görüntüle
ne demek istediginzi bi videoyla anlatsanız iyi olurdu

sen öneri verme mümkünse
Girdiğin trip ağlattı ne yapacak aga? adam fareyi modifiye mi etsin?

ya tutuş değiştirmek zorunda kalacak yada satacak fareyi

Kablosunu tak bi de öyle bak kalakaxak mı önü.

sen öneri verme mümkünse
Bilmiyorum belki ağırlığına alışamamış olabilirim. Bu zamana kadar hep ağır mouseler kullandım son kullandığım iki mouse da Razer Viper'dı. onların ağırlığı eşit dağılıyor ama Ajazz ın genel olarak ağırlık merkezi arkada belki de bu yüzden önü hafif kaldığı için oluyordur

Kablosunu tak bi de öyle bak kalakaxak mı önü.
Onu da denedim genel olarak aynı oluyor ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,765
Üyeler
173,063
Son üye
mareşalEZ
Geri