deepinhell
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
cihaz bugün elime ulaştı lakin bir türlü şarj olmuyor driver da kurdum yok ama kablo ile çalışıyor dock a koyduğum zaman da şarj olmuyor
benim de durum şu hocam ben de durum aynı mıdırBenim apexe adamlar özel temsilci atayacaklarmis 4gundur uçağa verilmedi diye Allah bilir noldu bu kargoya bide %20 indirim verdiler bakalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Temsilci 24 saat içerisinde iletisime geçecekmis benle bakalım naptilar kargoyu essek herifler
Valla sinirden uykum kaçtı kafayı yicem![]()
Hocam sizde siyah apex aldıysanız kargo haraketlerinizi atarmisiniz bir karşılaştırayım diye.Ben para iadesi istemiyorum zaten ucuza almışım apexi 373tlye vergisiz aldım bide siyah mouseu versinler yeter
Benim de geçmiş ALLAHHHHarkadaşlar sakin olun biz o yollardan geçtik
Alıntıyı görüntüle
bu isimleri çok arıyolar mı
Alıntıyı görüntüle
Aynısı hocam bakalım müşteri hizmetleri destek kaydı açtı ne yanıt vercekler
Yok hocam bende daha uçağa bindirilmemis gözüküyorbenim de durum şu hocam ben de durum aynı mıdır
Senin 3 kasimda havalimanina giren gecmis. Benim 4 kasimda girmisti bakalim benimki gececek miarkadaşlar sakin olun biz o yollardan geçtik
Alıntıyı görüntüle
bu isimleri çok arıyolar mı
Alıntıyı görüntüle
Senin 3 kasimda havalimanina giren gecmis. Benim 4 kasimda girmisti bakalim benimki gececek mi
bendede aynı bi sıkııntımı var?Alıntıyı görüntüle
benimki duruyor hala.
Benimki de duruyor 4ünde havalimanına girenlerin mantıken yarın ya da öbür gün güncellenmesi lazim veya bugünAlıntıyı görüntüle
benimki duruyor hala.
bilmiyom ki hocam... bu 3 ve 4 kasımda havalimanına ulaşan kargolar bildiğin beklemeye alındı. sonradan sipariş edilen kargolar geçti bunlar kaldı. yavaştan ama gümrükten geçiyor gibi. dün 3 kasımda gelenlerden biri geçmiş bugun 4 kasımı gördüm. bugun yarın geçmeli bence.bendede aynı bi sıkııntımı var?