gelecekse o kadar sürmez bence senin konuyu gördüm ben 1hafta bekle gelmezse başka bir şey alHocamlar AJ159 1 ay içinde tekrar gelirmi gelmezmi ?
dolap uygulamasında pro sunu 1000e satan var temuda bile daha pahalıydıHocamlar AJ159 1 ay içinde tekrar gelirmi gelmezmi ?
Hocam ben zaten max 1 2 hafta beklerim. Şuan hiç mousem yok. Dolaba hiç girmeye gerek yokgelecekse o kadar sürmez bence senin konuyu gördüm ben 1hafta bekle gelmezse başka bir şey al
Mesaj otomatik birleştirildi:
dolap uygulamasında pro sunu 1000e satan var temuda bile daha pahalıydı
3 tane sipariş sıkıntı olur 2sini aynı tcden 1ini farkli tcden sipariş vermen daha doğru olurTek tek 3 tane ayni tcye versem ayni gun gumruge girse sıkıntı olur buyuk ihtimwl ya
Nasıl yapiyolar onu uçakta iade edince parada geri geliyo üründe elimize mi ulaşıyorBu para iadesi mevzusunu kötü niyetle kullananlar gerçekten ahlak yoksunları ya zaten olduğundan düşük fiyata alıyorsunuz hala çakallık peşindesiniz.
Söyleyin herkes öğrensin...Nasıl yapiyolar onu uçakta iade edince parada geri geliyo üründe elimize mi ulaşıyor
Yok dostum iptal oluyor artikNasıl yapiyolar onu uçakta iade edince parada geri geliyo üründe elimize mi ulaşıyor
hocam ülkenin yarısı aldı , nasıl alamadınız bu zamana kadarTemu da komple mağaza kalkmış stok bekleyenler vardı ben dahil ne zaman gelir artık gelir mi?
Ülkem insanının iyi niyeti suistimal etme seviyesi şaşırtmıyor ya amazon, temu vb vbSöyleyin herkes öğrensin...
Gelirse yetişebilirsem çekeceğim bakalım.hocam ülkenin yarısı aldı , nasıl alamadınız bu zamana kadar
dünden beri kullanıyorum henüz öyle bir sorun yaşamadım hocam , yazılım üzerinde onun ayarı vardı.Param yoktu o sıra Gelirse yetişebilirsem çekeceğim bakalım.
Bu arada bunda kronik çift tıklama VB. sorunlar oluşuyor mu?
Kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamadım. Ama dedikleri gibi şarja taktığımda şarjının doğru gösterilmesi (yenilenmesi) için driveri acmak gerekiyor. Bu kotu olmus.Param yoktu o sıra Gelirse yetişebilirsem çekeceğim bakalım.
Bu arada bunda kronik çift tıklama VB. sorunlar oluşuyor mu?