Neler Yeni

AJAZZ AJ159APEX bugün geldi

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Murat
Arkadaşlar AJAZZ AJ159APEX bugün geldi mouse 636tl ye almıştım. Az öncede kutusunu açtım inceliyordum ve merak ettiğim bazı sorular var.

Öncelikle mouse elime göre gayet iyi az önce oyunada girdim aim falan gayet kolay alıp rahatlıkla vurabiliyorum(valorantda) bazı sorularım var

öncelikle mouse şarjı ne kadar dayanıyor kaç saat sürüyor ve kaç saatte de doluyor
bide mouse da sağ tık da az bişey gıcırdama var.

tabi ki fiyatına göre bunlar sorun değil sadece yazdım bunları yanlış anlaşılmasın.

son olarak sormak istediğim de mouse satmak istemiyorum ama oldu ki satmak istesem kaça satılır

yardımcı olanlara teşekkürler şimdiden

Freix

80+ Bronze
Arkadaşlar AJAZZ AJ159APEX bugün geldi mouse 636tl ye almıştım. Az öncede kutusunu açtım inceliyordum ve merak ettiğim bazı sorular var.

Öncelikle mouse elime göre gayet iyi az önce oyunada girdim aim falan gayet kolay alıp rahatlıkla vurabiliyorum(valorantda) bazı sorularım var

öncelikle mouse şarjı ne kadar dayanıyor kaç saat sürüyor ve kaç saatte de doluyor
bide mouse da sağ tık da az bişey gıcırdama var.

tabi ki fiyatına göre bunlar sorun değil sadece yazdım bunları yanlış anlaşılmasın.

son olarak sormak istediğim de mouse satmak istemiyorum ama oldu ki satmak istesem kaça satılır

yardımcı olanlara teşekkürler şimdiden
139pro modelini 1 yıldır kullanıyorum son zamanlarda bataryası bozulmuş gibi gelmişti ama en son şarj ettiğimden bu yana yaklaşık 12 saat kullandım ve hala %30 şarjı var. Yine de bataryada bozulma olduğunu hissedebiliyorum. 1 yıl sonunda kullanım sürem %40-50 civarı düştü.
(Marka hakkında kendi deneyimim, 159da iyileştirme yapılmış mıdır bilmiyorum)

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Ali Mert Okuducu
Mavi var bende de ilk 2 3 gün gıcırdıyordu şuan yok bı ses

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Murat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
139pro modelini 1 yıldır kullanıyorum son zamanlarda bataryası bozulmuş gibi gelmişti ama en son şarj ettiğimden bu yana yaklaşık 12 saat kullandım ve hala %30 şarjı var. Yine de bataryada bozulma olduğunu hissedebiliyorum. 1 yıl sonunda kullanım sürem %40-50 civarı düştü.
(Marka hakkında kendi deneyimim, 159da iyileştirme yapılmış mıdır bilmiyorum)
hocam iyi mouse benziyor özellikleri falan olsun şimdi 2 3 ay a da monitör alıcam eğer mouse iyi fiyata satarsam monitör almam şuan ki paramla 1 ay a falan düşücek ama mouseda kullanmak istiyorum sizce ne yapmalıyım

TahinPekmez

80+ Silver
WhatsApp Görsel 2024-11-25 saat 20.25.36_499d84c5.jpg

son alanlardanım

Esekk02

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Murat

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
828
İsim
Ali Mert Okuducu
hocam sizde de sağ tık mı gıcırdıyordu bide kaç gün sarj dayanıyor
Sağ tık aynen. Şarj konusunda tam emin değilim kardeşlerim canı sıkıldıkça dongleye takiyor mouseyi o yüzden bir şey diyemeyeceğim 😄

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
umut
gıcırdama sorunu gün geçtikçe azalıyor hocam azalmazsa da internette bazı modlar mevcut kağıt bant ya da yağlamak gibi ama bence biraz süre verin

Top Bottom