mcjrowss57
80+

- Reaksiyon skoru
 - 53

- Konu Sahibi Konu Sahibi

dostlar bu ajazz aj159 apex in mcu su hakkında bilgi veya bir şey geldimi

Raporlandin agzina dikkat etUmarım bundan sonra milletin forumlarının altında apt*l apt*l alamadığın ürünleri b*klamazsın dostum
Etmiyorum, forumda gördüğüm en toksik herif sensin umarım bi ara ban falan yersinRaporlandin agzina dikkat et
Tamam anime dostumEtmiyorum, forumda gördüğüm en toksik herif sensin umarım bi ara ban falan yersin
Tamam Testo erenTamam anime dostum![]()
keşke sende de olsaTamam Testo eren
Görünüşe Göre Sen yiyecen.Etmiyorum, forumda gördüğüm en toksik herif sensin umarım bi ara ban falan yersin
TR'ye tekrar satışa sunulmama ihtimali var, umarım sunulur. Onlarda iyi ekmek yedi epey şu an çoğu yerde çok popüler oldu AJAZZ ürünleriMerhabalar bildiğiniz üzere ajazz temuda tüm ürünlerini kaldırmıştı. Fakat bugün yeni 1 ürün koymuş. Sizce ajazz mouse'u tekrar satışa koyar mı? Ona göre mouse alacağım.
DG160 kolu gelmiş çabuk bitmiş ben almamıştım kaçırdımHangi modeli diyorsunuz ustam gözden kaçırdığım bir şey olmuş belliki
2 tane alınca kaça geliyordu hatırlıyor musunuzDG 160. Ben de almıştım beğendim ben baya.
700 olması lazım.2 tane alınca kaça geliyordu hatırlıyor musunuz
abi sizinki ulaşınca direkt gümrükten geçmiş benim 3. gün olacak kaldıRaporlandin agzina dikkat et
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hicbir seyi kötülemem ben gerçekçi bir insanım, neyse o.
Laaan noluyorr
La gardaş salın paketimi
oyun kolu bence idare ederoyun kolu getirirler umarım baya iyi fiyattı
Kanka yok ben turuncj apexi 9 gün bekledim gümrük teslim alsin diye bunu da yine bi dsha gümrük saldıktan sonra geri aldi sacma sapan isler acaba 2 kere incelemeye alindi diye 2 hakkim mi gittiabi sizinki ulaşınca direkt gümrükten geçmiş benim 3. gün olacak kaldı