Satın alam limiti filan varmı direk speti 250tl yapsak 250kod kullansak bedavayamı geliyor.Not: 40 45dk sonra geldi kullandım
Onu denemedim ben 500tl lik ürün aldım. Bildiğim kadarıyla sepet sınırı yok @Perfectshot06 öyle yazmıştıSatın alam limiti filan varmı direk speti 250tl yapsak 250kod kullansak bedavayamı geliyor.
Bende tek seferde çözüldü. Kimliği telefonun arkasında 10 15saniye sabit tutmak gerekiyorKayıt olurken nfc kısmını geçmiyorum 2 farklı kimlik ile 2 farklı telefonda denedim nedir bunun çözümü?
ne zaman geldi hocam.Onu denemedim ben 500tl lik ürün aldım. Bildiğim kadarıyla sepet sınırı yok @Perfectshot06 öyle yazmıştı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bende tek seferde çözüldü. Kimliği telefonun arkasında 10 15saniye sabit tutmak gerekiyor
yeni gördüm pardon hocam kusura bakmayınne zaman geldi hocam.
beni aradılar devam edemiyoruz olmadı dedilermobilden üye olurken görüntülü arıyorlar mı
Vadesiz hesap açtın değil mi?Genelde 15dk da geliyormuş. Bana 40dk sonra geldi. İnternette baktım 1 gün sonra gelen de olmuş
Banka kartı seçeneğini seçtin dimi? Zorla seçtirdi kurye getirecek. O yüzden uygulamaya giriş yapamıyorum. Webden giriyor. Kod gelmedi 2-3 saattir. Yarına kadar bekleyeyim bakalım.Bende sorun olmadı, birkaç soru sordular, kimliği falan gösterdim oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet