Neler Yeni

İnceleme Akım Korumalı Priz İnceleme

YinYang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
-
Teşekkürler güzel inceleme olmuş

louis bloom

80+ Silver
Almaya değer mi arkadaşlar gold setifikalı iyi bir psu var kasada aynı görevi o da görmüyor mu acaba?
hocam ups ve akım koruyucu akım korur ama psuların akımı iyi koruyacağını sanmıyorum. bende corsair hx1000 1000w platinum psu kullanıyorum ama bu ürünü pc sistemi için yinede aldım. bence alın. ups veyahut bu incelemesini yaptığım ürünü.

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
merhaba hocam. adaptör sayınız fazlaysa bunu almanızı öneririm yazımda da belirttim zaten. çapraz giriş olduğu için adaptörler birbirine temas etmeden takarsınız. yüksek akım koruma değerli aynı. sadece toprak şebe hattı var mı diye gösteren ışık yok ve 4 lü. onun haricinde tüm özellikleri aynı.

Evet ben sistem için aldım. Diğerini salona tv için taktım. sırf buzdolabı için alacaksanız tek girişli versiyonları da var. Ancak joule değeri 4 lü ve 5 li versiyonundan daha düşük.
3lü de yeter 4 lüde 4 ideal bunu alsam bu pcyi rahatça korur değil mi https://www.hepsiburada.com/schneid...akim-korumali-priz-918j-siyah-p-HBV00000S5LHZ

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001

louis bloom

80+ Silver
3lü de yeter 4 lüde 4 ideal bunu alsam bu pcyi rahatça korur değil mi https://www.hepsiburada.com/schneid...akim-korumali-priz-918j-siyah-p-HBV00000S5LHZ
gönül rahatlığı ile alabilirsiniz hocam. beyaz olan ile dediğim gibi tek farkı toprak şebeke hattı var mı yok mu onu göstermiyor ve çapraz girişli fiş takma yeri. yani kullanım açısından beyazdan daha rahat olacaktır geniş fişler için. veyahut adaptör. evet sisteminiz için idealdir

ibrahimcancl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
ibrahim can
gönül rahatlığı ile alabilirsiniz hocam. beyaz olan ile dediğim gibi tek farkı toprak şebeke hattı var mı yok mu onu göstermiyor ve çapraz girişli fiş takma yeri. yani kullanım açısından beyazdan daha rahat olacaktır geniş fişler için. veyahut adaptör. evet sisteminiz için idealdir
Çok teşekkür ederim

Top Bottom