Neler Yeni

Çözüldü✓ Akko M1 V5 mi Fun60 Ultra mı ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Buğra
normalde M1 V5 sipariş ettim fakat fun60 ultra da aklıma takıldı çok daha performans odaklı duruyor gecikme süresi konusunda ama m1 V5 tasarımı çok iyi tek aklımı karıştıran şey m1 v5 de gecikme hisseder miyim kablolu veya kablosuzda fps oyunları oynuyorum genelde

Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
ömer faruk
ikisi birbirinden o kadar alakasız klavyeler ki aralarında kalman imkansız

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ikisi birbirinden o kadar alakasız klavyeler ki aralarında kalman imkansız
evet ama işte cidden bu iki model arasında kaldım ya fun60 sadece performans açısından kafamı kurcalıyor yoksa tabi ki m1 v5 arada iki kat batarya farkı var

Dahası  
Reaksiyon skoru
158
İsim
ömer faruk
bataryası biraz küçük daha sık şarj etmen gerekiyor ama ikisini de kullanan biri olarak oyun öncelikli bir klavye alacaksan fun 60 al derim , hele ki yedek bi klavyen daha varsa gündelik kullanıma kesinlikle fun 60 al

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Buğra
bataryası biraz küçük daha sık şarj etmen gerekiyor ama ikisini de kullanan biri olarak oyun öncelikli bir klavye alacaksan fun 60 al derim , hele ki yedek bi klavyen daha varsa gündelik kullanıma kesinlikle fun 60 al
yedek bir klavyem yok hocam apex 9tkl satıp geçeceğim ve ana klavyem olacak ömürlük kullanacağım bu arada f tuşları olmaması da eksi bana ama performansından dolayı aklıma takılıyor işte fun60 ikisini de kullanıyorsanız bir şey soracağım m1 V5 kablosu 8000hz destekli mi sonuçta e sporcu değilim valorant warzone oynuyorum m1 v5 ile oynarken ya klavyede gecikme var der miyim fun60 da demem tabi ki de m1 v5 de dermiyim

freygasm

80+ Gold
yedek bir klavyem yok hocam apex 9tkl satıp geçeceğim ve ana klavyem olacak ömürlük kullanacağım bu arada f tuşları olmaması da eksi bana ama performansından dolayı aklıma takılıyor işte fun60 ikisini de kullanıyorsanız bir şey soracağım m1 V5 kablosu 8000hz destekli mi sonuçta e sporcu değilim valorant warzone oynuyorum m1 v5 ile oynarken ya klavyede gecikme var der miyim fun60 da demem tabi ki de m1 v5 de dermiyim
Demezsin. Sadece fps oyunu oynuyorum gecikme var dedigim klavye çıkmadı karşıma. M1 de main klavyem kesinlikle bi kere bile hissetmedim.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
974
İsim
Buğra
Demezsin. Sadece fps oyunu oynuyorum gecikme var dedigim klavye çıkmadı karşıma. M1 de main klavyem kesinlikle bi kere bile hissetmedim.
o zaman hiç iptal etmeyeyim hocam aklım daha karışmasın zaten başından beri m1 V5 istiyordum teşekkür ederim

Top Bottom