Yavv heee kendin banlandınBurada banlandın zaten, umarım Technopat'da da banlanırsın.
Yavv heee kendin banlandınBurada banlandın zaten, umarım Technopat'da da banlanırsın.
8 ay geçti hala kalkmadı. :/Ne zaman kalkacak bu yasak ya.
Tahmini Olarak Yaz Aylarında kalkar diye düsünüyorum, Daha erken Nisan-Mayıs gibi. Restoranlar 2 3 aya açılır.8 ay geçti hala kalkmadı. :/
Aa, yaşıyor!2 sene sonra hukuk kazandığımda bu mesajı alıntılayacağım.
evet lgs kolay adam haklı hiçbir sıınav zor değil zor diyen kendini avutmak için söylüyordur şu an okuldaki en kötü çocuğu 12 ay istikrarlı çalışma ile yks yi veyahut lgs yi yok ettiririm ama neyseHocam söylesin o zaman LGS' de kaç puan yapmış ?
Henüz ölmedim.Aa, yaşıyor!
Lgs tek defa girilen bir sınav. Sıkı sıkı çalışmazsan elinden kayabilir. Benim bi' kuşkum yok. Yani sınavın, çözdüğüm denemeden farkı olmadığını biliyorum.evet lgs kolay adam haklı hiçbir sıınav zor değil zor diyen kendini avutmak için söylüyordur şu an okuldaki en kötü çocuğu 12 ay istikrarlı çalışma ile yks yi veyahut lgs yi yok ettiririm ama neyse
sen lgs ye gircen mi girdin miLgs tek defa girilen bir sınav. Sıkı sıkı çalışmazsan elinden kayabilir. Benim bi' kuşkum yok. Yani sınavın, çözdüğüm denemeden farkı olmadığını biliyorum.
sen lgs ye gircen mi girdin mi