İngilizceye alınca Clearance yazıyor bu da stokları bitiriyoruz gibi bi anlam taşıyormuş. Defolu değildir anladım ben , emin değilimOnu ben de anlamadım
Hocam hesabımızda tl varsa bu fark banka işlem ücretine gitmez mi nasıl yapılıyor tam olarakAlıntıyı görüntüle
buradan doları seçiyorsunuz
hocam yorumlara baktım ama parlaklığı biraz yüksek dediler peki 720p mi p30 modeli sizdeki ilan fotolarında 1080p native diyor açıklamalar 720p şu an hy300 modelini aldım 300 tl civarı daha uyguna geliyor ama 280ansı p30 260 ansı hy300 hangisi daha iyi olur bilemedimP30 modeli bende var diğerine göre tek farkı şekli sanırım çünkü hy300 alanların yazdıklarıyla bendekinin içeriği aynı.
Ben olsam hangisi uygunsa onu alırım. Ben alırken p30 fiyatı uygundu.
Açıklamaların çoğu zaten aldatıcı oluyor aliexpress de bir tür satıcı oyunu.hocam yorumlara baktım ama parlaklığı biraz yüksek dediler peki 720p mi p30 modeli sizdeki ilan fotolarında 1080p native diyor açıklamalar 720p şu an hy300 modelini aldım 300 tl civarı daha uyguna geliyor ama 280ansı p30 260 ansı hy300 hangisi daha iyi olur bilemedim
İçinden kumanda çıkmıyormu ki![]()
Orijinal Uzaktan Kumanda HY300 HY320 HY300 PRO Projektör Taşınabilir Android Beamer ile Kontrol Uzaktan Evrensel - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Alıntıyı görüntüle
Yorumlarına baktım şimdi. İçinden kumanda çıkıyor.İçinden kumanda çıkmıyormu ki
teşekkürlerYorumlarına baktım şimdi. İçinden kumanda çıkıyor.