Aliexpress'den kulaklık almak.

talhabkr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,785
Screenshot_20220730-185945_Chrome.jpg
Screenshot_20220730-190021_Chrome.jpg

aliexpressten bu kulaklığı alacağım fakat hiç yurt dışından ürün almadım teslimat nasıl olur ne kadar gümrük verigisi öderim gelmeme gibi bi durum olur mu kargonun ücretsiz olduğunu söylüyor.

Son düzenleme:
ben 3.15tlye kulaklık alıp 90tl vergi ödedim

yeni hesap aç orada kulaklıklar var ordakilerden al sadece vergi ödersin

ben 3.15tlye kulaklık alıp 90tl vergi ödedim

yeni hesap aç orada kulaklıklar var ordakilerden al sadece vergi ödersin
hesabı yeni açtım zaten bu ürüne 100tl de vergi öderim parasına değer bence

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle

aliexpressten bu kulaklığı alacağım fakat hiç yurt dışından ürün almadım teslimat nasıl olur ne kadar gümrük verigisi öderim gelmeme gibi bi durum olur mu kargonun ücretsiz olduğunu söylüyor.
Hocam bende yaşadım kulaklık için dikkatli olun yeni hesap açmayla olmuyor bazen malesef kuponu kaldırman için zorluyor bildiğin uygulama. Param çekildi yan hesaplardan denemek istedim ilk önce , sonra girip denediğim de olmadı sözde diğer sebeplerden kulaklık orjinal fiyatına döndü. Ürünü iptal etmeye çalıştım ama para iadesini yakın zamanda yaparlar umarım. Koyabiliyorsanız biraz daha koyup farklı modeller önerelim bunların replika olma ihtimali de var.

hesabı yeni açtım zaten bu ürüne 100tl de vergi öderim parasına değer bence
değmez kaliteli olmayabiliyor hatta farklı ürün bile gönderiyorlar hak da iddia edemiyorsun aliexpressten ucuza alıcam diye parandan olma max 100 ver hadi çok zenginsindir 150 200 olsun riske atacağın parayı ver

Hocam bende yaşadım kulaklık için dikkatli olun yeni hesap açmayla olmuyor bazen malesef kuponu kaldırman için zorluyor bildiğin uygulama. Param çekildi yan hesaplardan denemek istedim ilk önce , sonra girip denediğim de olmadı sözde diğer sebeplerden kulaklık orjinal fiyatına döndü. Ürünü iptal etmeye çalıştım ama para iadesini yakın zamanda yaparlar umarım. Koyabiliyorsanız biraz daha koyup farklı modeller önerelim bunların replika olma ihtimali de var.
çok fazla satılmış ve yorumları baya iyidi bunu şuan alsam 125tl mi ödeyeceğim yoksa üstüne vergi koyuluyor mu

çok fazla satılmış ve yorumları baya iyidi bunu şuan alsam 125tl mi ödeyeceğim yoksa üstüne vergi koyuluyor mu
Onu en son görürsün ödeme kısmında kuponlu mallara bile 30-35 lira vergi geliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu alacağınıza Xiaomi Airdots'lar var onlar bile daha iyi bir tercih olacaktır.

Onu en son görürsün ödeme kısmında kuponlu mallara bile 30-35 lira vergi geliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bunu alacağınıza Xiaomi Airdots'lar var onlar bile daha iyi bir tercih olacaktır.
tamam, teşekkür ederim xioami kulaklıklara bakayım ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,099
Üyeler
192,610
Son üye
seyituguz
Geri