tipini pek sevemedim, benim için görünümü de önemli biraz kralAra ara indirime giriyor 1k ya düşüyor bunu al![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
bağlanmakta ve bağlandıktan sonra takılma gibi sorunlar yaşayan olmuşne gibi? bağlantı olarak mı yoksa bağlantı kopması gibi bir şey mi
sadece 2.4ghz de kullanacaksanız alabilirsinizalsam mı ya
2.4ghz veya bt farkı nedir hocam biliyorsanız aydınlatabilir misiniz? dediğim gibi valorant cs falan oynamıyorum ama battlefield falan oynuyorum sıkıntı yapar mısadece 2.4ghz de kullanacaksanız alabilirsiniz
Biri dongle ile kullanıyorsun diperi bluetooth ile işte2.4ghz veya bt farkı nedir hocam biliyorsanız aydınlatabilir misiniz? dediğim gibi valorant cs falan oynamıyorum ama battlefield falan oynuyorum sıkıntı yapar mı
2.4ghz usb dongle ile geliyor 1khz diğeri bluetooth 100-250hz genelde2.4ghz veya bt farkı nedir hocam biliyorsanız aydınlatabilir misiniz? dediğim gibi valorant cs falan oynamıyorum ama battlefield falan oynuyorum sıkıntı yapar mı
Bu çok güzel değil ya dediğimi alsan daha iyi veya dur bakayım öyle atayım Özellikleri çok iyi değilbu mouse alınır mı çok fps oynamıyorum battlefield falan oynuyorum cs go valorant oynamıyorum güzel midir
Biri dongle ile kullanıyorsun diperi bluetooth ile işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Dongle da gecikme daha az olur genelde bluetooth kullananlar telefon tablet için kullanıyor.
sağ olasınız2.4ghz usb dongle ile geliyor 1khz diğeri bluetooth 100-250hz genelde
kaç olması lazımBu çok güzel değil ya dediğimi alsan daha iyi veya dur bakayım öyle atayım Özellikleri çok iyi değil