🧈⚜️💰🟡 ALTIN - 5.679,42 TL- Oldu ONS - 4027,84 -🔥🔥🔥🔥

Nirvana

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,149
Günaydın herkese bugün bankalarda satış olarak 5800 tl yi geçmiş bulunmakta ne oluyor bu kadar destekleyecek bir pozisyonda değil bakalım artmyacak dediğimiz her gün artıyor 3600 ons tan buraya kadar geldi 427 dolar arttı
xauuu.webp

Günaydın herkese bugün bankalarda satış olarak 5800 tl yi geçmiş bulunmakta ne oluyor bu kadar destekleyecek bir pozisyonda değil bakalım artmyacak dediğimiz her gün artıyor 3600 ons tan buraya kadar geldi 427 dolar arttı
Alıntıyı görüntüle
Dün 5480den 5kg alıp bugün bozduran 1günde 1milyon kazandı şaka gibi…

Yavaştan gümüş almaya başlayalım altın yerine gümüş takacak millet o da değerlenir

Ben anlamadim gitti ya. Faize bulaşmayalm altın borçlanalm dedik 1 ayda geldiği noktaya bak. Bi daha altına bulaşırsam ne olayım. Full kredi faiz devam
Bende kredi çekip aldıydım en azından bakalım kar yazacak mı diye yazdı vallaha borç parayla para kazandım ama 5 basamaklı :)

Küresel bi operasyon çekiyolar bakalım kokusu ne zaman çıkacak :D

Dün 5480den 5kg alıp bugün bozduran 1günde 1milyon kazandı şaka gibi…
Dün olarak bakma pro lar bile 3700 den sonra alınmaz balon dediler çok şey değişti. 1milyondan fazla kazandılar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tek gerçek para altındır.
Geleceğin parası gümüş ve altındır. Paranın yönü değişiyor.

Oha ralliye bak
bir çok kişiyi mağdur ettiler altında ters tepip diğer insanları mağdur etmez umarım.

Dün olarak bakma pro lar bile 3700 den sonra alınmaz balon dediler çok şey değişti. 1milyondan fazla kazandılar

Kafa kalmadı hocam 2yazacaktım. Son 6ayda altından 20-25 milyon zarar yazdık yüzümüz gülmedi nasip

Küresel bi operasyon çekiyolar bakalım kokusu ne zaman çıkacak :D
Bende öyle olduğunu düşünüyorum ama 3700 den beri herkes ya savaş alameti ya da soygun alameti diye geçindi 400 dolar arttı 400 dolara küçük olarak bakma 7 basamaklıda iyi para kazandırdı

bir çok kişiyi mağdur ettiler altında ters tepip diğer insanları mağdur etmez umarım.
4 ay önce yeteri kadar yükseldiğini düşünüp 22 ayar gram 4000 civarında (bozdurma fiyatı) iken çıktım şuan 5200 TL olmuş 4 ayda %30 çok ciddi yükselme. Borsada ki altıns1 daha da uçmuş almadığıma pişman oldum

Geri