Neler Yeni

🔥İndirim Altus AL 4933 Es Espresso Makinesi 2.249 TL

Güzele benziyor gerçekten. Ama kararsızım

Almamalıyım, zaten işyerinde içiyorum. Evde de içmeyivereyim. Durduk yere iki bin çıkmasın şimdi cepten. Düşerse belki nespresso makinesi alırım.

Almamalıyım, zaten işyerinde içiyorum. Evde de içmeyivereyim. Durduk yere iki bin çıkmasın şimdi cepten. Düşerse belki nespresso makinesi alırım.
Nesspresso alırsan kapsüllere de para vercen

valla yorumları baya iyi alasım geldi.

edit:aldım
Hayırlı olsun
Post automatically merged:

valla yorumları baya iyi alasım geldi.

edit:aldım
dostum merhaba kahve işi nasıl oluyor tam bilgi verebilir misin çekirdek kahve alıp koyulabiliyor mu direkt
Yok hocam tam otomatik cihazlarda kendinden öğütücü var ama onlarda yüksek fiyata satılıyor 300 500 TL ye öğütücü alabilirsin

Güzele benziyor gerçekten. Ama kararsızım
Sesi biraz yüksek onun dışında güzel iki hafta oldu kullanalı. Dışarda içtiğim kahvelerden farksız

Bende aldım valla teşekkürler

süt köpürtücüsü nasıldır acaba

Son düzenleme:
youtube incelemelerine baktım alanların yorumlarına göre süt köpürtücüsü biraz zayıfmış ve sütü cok köpürtmüyor ve sıcaklık olarak ılık oluyor falan demişler.Yine de siz de araştırın bazı yorumlarda gayet iyi ama fiyat performanstır

Bende aldım valla teşekkürler

süt köpürtücüsü nasıldır acaba
Hayırlı olsun. Canavar gibi yarım dakikada ısıtıp köpürtüyor

youtube incelemelerine baktım alanların yorumlarına göre süt köpürtücüsü biraz zayıfmış ve sütü cok köpürtmüyor ve sıcaklık olarak ılık oluyor falan demişler.Yine de siz de araştırın bazı yorumlarda gayet iyi ama fiyat performanstır
Onlar erken çıkarıyor sanırım ısı ve köpüğü gayet yerinde

Geri