kasımda indirmli 2600 e aldım şuan daha da düşük fiyata. Ürünü kullanıyorum sesi dışında tam fp
dostum merhaba kahve işi nasıl oluyor tam bilgi verebilir misin çekirdek kahve alıp koyulabiliyor mu direktkasımda indirmli 2600 e aldım şuan daha da düşük fiyata. Ürünü kullanıyorum sesi dışında tam fp
Öğütücü alman ya da kahvecide çektirmen lazımdostum merhaba kahve işi nasıl oluyor tam bilgi verebilir misin çekirdek kahve alıp koyulabiliyor mu direkt
öğütücü ve kahve önerdiğin var mı aldım makineyiÖğütücü alman ya da kahvecide çektirmen lazım
Nesspresso alırsan kapsüllere de para vercenAlmamalıyım, zaten işyerinde içiyorum. Evde de içmeyivereyim. Durduk yere iki bin çıkmasın şimdi cepten. Düşerse belki nespresso makinesi alırım.
Hayırlı olsunvalla yorumları baya iyi alasım geldi.
edit:aldım
valla yorumları baya iyi alasım geldi.
edit:aldım
Yok hocam tam otomatik cihazlarda kendinden öğütücü var ama onlarda yüksek fiyata satılıyor 300 500 TL ye öğütücü alabilirsindostum merhaba kahve işi nasıl oluyor tam bilgi verebilir misin çekirdek kahve alıp koyulabiliyor mu direkt
Sesi biraz yüksek onun dışında güzel iki hafta oldu kullanalı. Dışarda içtiğim kahvelerden farksızGüzele benziyor gerçekten. Ama kararsızım
Hayırlı olsun. Canavar gibi yarım dakikada ısıtıp köpürtüyorBende aldım valla teşekkürler
Post automatically merged:
süt köpürtücüsü nasıldır acaba
Onlar erken çıkarıyor sanırım ısı ve köpüğü gayet yerindeyoutube incelemelerine baktım alanların yorumlarına göre süt köpürtücüsü biraz zayıfmış ve sütü cok köpürtmüyor ve sıcaklık olarak ılık oluyor falan demişler.Yine de siz de araştırın bazı yorumlarda gayet iyi ama fiyat performanstır