Neler Yeni

Yardım Altyapım ADSL2 mi ?

SeviShena

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Victor Faruk Asimezarista
Maximum 14 destekliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun olduğunda falan en iyi ilgilenen en hızlı TT ve alt yapıma fiber gelicek bu işlemlerden dolayı TT ile iletişime geçip kullanıcısı olduğumdan daha kısa sürede gelmesi için işlemler başlatıcam hem alt yapı olduğu sürece TT her zaman iyi

16 alabilirsin
16 alabilirsin

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Maximum 14 destekliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sorun olduğunda falan en iyi ilgilenen en hızlı TT ve alt yapıma fiber gelicek bu işlemlerden dolayı TT ile iletişime geçip kullanıcısı olduğumdan daha kısa sürede gelmesi için işlemler başlatıcam hem alt yapı olduğu sürece TT her zaman iyi
TT yerinden yerine göre her zaman iyi siz ulaşabiliyor olabilirsiniz ben ulaşamıyordum her sağlayıcı yerinden yerine göre kalitesinde farklılık gösterebilir
Türknet geçmeyecekseniz maalesef fiber gelene kadar 16mbps kullanacaksınız üzgünüm :(

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
TT yerinden yerine göre her zaman iyi siz ulaşabiliyor olabilirsiniz ben ulaşamıyordum her sağlayıcı yerinden yerine göre kalitesinde farklılık gösterebilir
Türknet geçmeyecekseniz maalesef fiber gelene kadar 16mbps kullanacaksınız üzgünüm :(
Fiberi müdürlüğe gidersem daha kısa sürede getittirebilir miyim 1 ağustosa kadar tamamlanması öngörülüyomuş tahminime göre haziran sonu gibi falan gelir ama ben en fazla 1 ayda falan gelmesini istiyorum bu nasıl olabilir

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Fiberi müdürlüğe gidersem daha kısa sürede getittirebilir miyim 1 ağustosa kadar tamamlanması öngörülüyomuş tahminime göre haziran sonu gibi falan gelir ama ben en fazla 1 ayda falan gelmesini istiyorum bu nasıl olabilir
Yanlış bilmiyorsam binanızda ki kişilerle müdürlüğe gidip dilekçe verirseniz işlemi hızlandırabilirsiniz ama bu düşük bir ihtimal ne kadar fazla kişi dilekçe verirse o kadar iyi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,734
Üyeler
161,338
Son üye
dynamicpupil
Top Bottom