çarpı halinde sürebilirsin veya çizgi çekip bir spatula veya kart yardımı ile yayabilirsin.7500f için sürücem ama aralarındaki boşluklara dolmasından korkuyorum ne yapıcam. Bu arada kartla denedim macun direk karta yapıştı kaldı mx-6 kullanıtorum macun
çok fazla sürme yaklaşık 1 gram çok yetiyor.çarpı halinde sürebilirsin veya çizgi çekip bir spatula veya kart yardımı ile yayabilirsin.
Arkadaşın dediği gibi x şeklinde am5 kenarlar biraz daha değişikti galiba x şeklindeyken diğer yerlere taşmasını engelleyecek şekilde yapın veya nokta yapabilirsiniz spatula veya kart olur direkt @jombo dediği gibi.7500f için sürücem ama aralarındaki boşluklara dolmasından korkuyorum ne yapıcam. Bu arada kartla denedim macun direk karta yapıştı kaldı mx-6 kullanıtorum macun
Kartla yaptım ama macun biraz donuk gibi akmıyo istediğim gibi direk karta yapışıyoArkadaşın dediği gibi x şeklinde am5 kenarlar biraz daha değişikti galiba x şeklindeyken diğer yerlere taşmasını engelleyecek şekilde yapın veya nokta yapabilirsiniz spatula veya kart olur direkt @jombo dediği gibi.
Ortasına nohut kadar sık yeter. Çok dert ediyorsan AM5 secure frame çerçeve alacaksın macun sürmen kolaylaşacak.7500f için sürücem ama aralarındaki boşluklara dolmasından korkuyorum ne yapıcam. Bu arada kartla denedim macun direk karta yapıştı kaldı mx-6 kullanıtorum macun
Aga macun cok kalın galiba yayılmıyoki spatulada kalıyo bütün macunUsta ilk sürerken arkadaşım heves etmişti sesimi çıkarmadım verdim, biraz bol sürdü yaydırdı üstüne 120mm kule taktım. 5 ay olmuştur belki sorunsuz çalışıyor. Akarsa da çok zarar vereceğini düşünmüyorum korkma. Yine de kalın olmayacak şekilde X yapabilirsin. Splatulan var ise nokta yap yaydır.
Markası ne macunun link atarmısın? Kuru falan değil dimi açıldıktan sonra ağzı güzel kapanmadıysa kuruyo. Bazı macunların yapısı ya akışkan ya kalın olurAga macun cok kalın galiba yayılmıyoki spatulada kalıyo bütün macun
O biraz kalın diye biliyorum ama yanlışım olabilir. Hali hazırda sürdün ve yayılmıyor ise ve işlemci üstünde az kaldı ise, çok az daha tam ortaya sıkıp üstüne soğutucunu tak.Mx-6 kullanıyom 2gr
Elimle yaydırsammı acaba bi videoda görmüştüm baya iş yapıyoO biraz kalın diye biliyorum ama yanlışım olabilir. Hali hazırda sürdün ve yayılmıyor ise ve işlemci üstünde az kaldı ise, çok az daha tam ortaya sıkıp üstüne soğutucunu tak.
Nereden aldın sahte olmasın sakın.Mx-6 kullanıyom 2gr