🔥İndirim Amazon 500 TL Bakiyeyi 260 TL'ye Alma (World Kart Sahibi ve Prime Olmak Zorunlu)

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,729
World Mobil uygulamasından 2 tane amazon kampanyasına katılıyorsunuz. Amazona 500 TL hediye çeki yüklüyorsunuz. Bu şekilde 115 TL Bonus almış oluyorsunuz. Amazon Satıcılı Ürünlerde 200 TL üzeri alışverişlerde 50 TL hediye çeki alıyorsunuz. (Sadece Uygulama üzerinden)(Prime olmak zorunlu). Kısacası 500 TL bakiyeyi 335 TL fiyata denk getirmiş oluyorsunuz.

https://www.amazon.com.tr/b/?node=28234348031&tag=web-desktop-forum-21&ie=UTF8&language=tr_TR (İlk Kez Hediye Kartı yükleyerekte 75 TL kazanmış oluyorsunuz)

Bu şekilde 260 TL fiyata geliyor.

Not: Hediye kartını kendi kendinize gönderebilirsiniz. İlk Kez Hediye kartı almanız gerekmektedir.
Not 2: World kampanyasına ve Hediye kartı bakiyesine katılmak zorundasınız. 200 TL ve üzeri 50 TL kampanyasına katılım gerekmez.
NOT 3: Amazon kampanyaları için prime olmak zorundasınız.

Son düzenleme:
  • Kampanya ilk 8.000 katılımcı ile sınırlıdır.
bu doldu mu acaba

Ben merak ediyorum bu kartları alıp kendi hesabımızda kodları kullanabiliyoruz değil mi? Sonuçta hediye kartı yani kendimiz kullanırsak ileride iptal etmesinler indirimi.

Ben merak ediyorum bu kartları alıp kendi hesabımızda kodları kullanabiliyoruz değil mi? Sonuçta hediye kartı yani kendimiz kullanırsak ileride iptal etmesinler indirimi.
Edemezler. Ben kendime gönderiyorum sürekli. Bunun yapılabileceğini kendileri belirtiyor zaten.

115 TL + 75 TL 260a nası olcak onu anlamadım
World karttan iki kampanyaya katılacaksınız. Linkten hediye kartı kampanyasına katılacaksınız. Daha sonra kendi kendinize 500 TL Hediye kartı göndereceksiniz. Bu hediye kartının ödemesini World karttan yapacaksınız. Bu şekilde Toplam 115+75 TL kazanacaksınız. Daha sonra amazon satıcılı ürünlerden uygulama üzerinden 200 TL ve üzeri alışveriş yapacaksınız 50 TL kazanmış olacaksınız. Bu şekilde toplam 240 TL kazanacaksınız.

1658159807261.png

sen kullandın mı? geldi mi sana indirim

hocam biraz uzattım gibi olcak ama mobil uygulamada da bulamadım hediye kartını internet sitesinden falan mı yüklüyoruz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,849
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri