Neler Yeni

İnceleme Amazon.de sitesinde 337 TL'e satılan 2 TB Harici Depolama İncelemesi

Herkese merhaba, bu yazımda sizlere geçenlerde görüp biraz araştırıp sipariş ettiğim harici depolama hakkında izlenimlerimi sunacağım.

1-Ürünü sipariş vermemden bugüne dek geçen süreç

-Ürünü amazon.de adlı siteden sipariş verdim ve ürünün linki bu şekildedir:

-Ürünü 7 Aralık 2021'de sipariş vermiştim ve bugün elime ulaştı, Almanya'dan geldiği düşünülürse oldukça iyi.

-Kargo süreci ise yurt dışında DHL Express ile, TR içinde de yurtiçi kargo ile oluşmaktaydı.

Kısaca bu kısım için tam puan verebilirim.

Ayrıca ürün bu paket içinde elime ulaştı:
1639246533790.png

2-Ürünün performansı, kalitesi ve vaat ettikleri

-İlk olarak sitesinde ürün için yazılmış bazı şeylere değinmek istiyorum,
Kapasite: 2TB | Renk: Siyah
Harici Hard Drive, PC, Laptop ve Mac için taşınabilir Hard Drive

Özellikler:
- Tip: Harici sert sürücü
-Malzeme: Alüminyum alaşım, mat, çip
- Bağlantı noktaları: Type-C/USB 2.0.
- Hız: 400 MB/s.
- Kapasite: 1TB 2TB
-Sürücü özellikleri: 10x3.2x0.9cm/3.9x1.26x0.35in
- Sürücü ağırlığı: 37 g.
- Renkler: Siyah, kırmızı, mavi, gümüş.

Teslimat kapsamı:
1 x harici sert sürücü.
1 x USB kablosu

Peki altı çizili bölüm ne kadar doğru derseniz şuraya bakmanız yeterli:
Ekran Alıntısı.PNG

Ayrıca dosya aktarımı yapmayı denediğimizde de böyle bir performans alıyoruz:
1639246335438.png

-Ayriyeten bu diskle ilgili verilere bakmak istediğinizde sizi böyle bir manzara karşılıyor:

aa.PNG

-Ek olarak bu aygıtın gerçekten 2 TB olduğu da şüpheli bir durum, bu testi bitirip yazıma ekleyeceğim, ancak tahminlerime göre bu konuda bir sıkıntısı yok.

Bu kısım için fiyasko diyebilirim.

Gönül isterdi ki içini açıp iç yapısını da gösterirdim ama bunu yaparsam iade şansım gidebileceği için bunu yapamayacağım : (

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Genel değerlendirme

-Eğer boyut kısmında bir eksiği yoksa yüksek depolamalı ucuz bir disk almak isteyen biri bunu düşünebilir ancak birazcık bile hızlı olsun istiyorsa bu disk onu fazlasıyla üzer. Ayrıca açıklamada da yalan yanlış bilgiler olduğu için sizi büyük bir pişmanlığa sokabilir.

Verdiğim puan: 3/10

İnceleme yazım burada sona ermiştir, okuyan herkese teşekkür eder ve iyi günler dilerim
1639247365384.png

Az önce iade talebini oluşturmuş bulunmaktayım, süreç tamamlanınca konuya ekleme yapacağım.

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Type C ile bağlanmayı denediniz mi?

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

equinoxx

80+ Bronze
Alan bir arkadaş vardı, bulabilirsem etiketleyeceğim bakalım onda durumlar nasılmış. Heves edip alacaktım, iyi ki almamışım teşekkürler :)

Alan bir arkadaş vardı, bulabilirsem etiketleyeceğim bakalım onda durumlar nasılmış. Heves edip alacaktım, iyi ki almamışım teşekkürler :)
Ben de almıştım o arkadaş ben olabilirim. Benimki henüz gelmedi aynı ürün olduğundan direk teslim almamak gibi bir seçeneğim varsa öyle yapacağım yoksa iade edeceğim.

Araba

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,031
İsim
araba
oha inceleme çok güzel olmuş pp ni falan koymuşsun efsane

Ilar

80+ Bronze
Ellerinize sağlık alacaktım vazgeçtim. İncelemeniz için teşekkürler.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Herkese merhaba, bu yazımda sizlere geçenlerde görüp biraz araştırıp sipariş ettiğim harici depolama hakkında izlenimlerimi sunacağım.

-Ürünü 7 Aralık 2021'de sipariş vermiştim ve bugün elime ulaştı, Almanya'dan geldiği düşünülürse oldukça iyi.

-Kargo süreci ise yurt dışında DHL Express ile, TR içinde de yurtiçi kargo ile oluşmaktaydı.

-Ayriyeten bu diskle ilgili verilere bakmak istediğinizde sizi böyle bir manzara karşılıyor:

-Ek olarak bu aygıtın gerçekten 2 TB olduğu da şüpheli bir durum, bu testi bitirip yazıma ekleyeceğim, ancak tahminlerime göre bu konuda bir sıkıntısı yok.

Gönül isterdi ki içini açıp iç yapısını da gösterirdim ama bunu yaparsam iade şansım gidebileceği için bunu yapamayacağım : (

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Genel değerlendirme

-Eğer boyut kısmında bir eksiği yoksa yüksek depolamalı ucuz bir disk almak isteyen biri bunu düşünebilir ancak birazcık bile hızlı olsun istiyorsa bu disk onu fazlasıyla üzer. Ayrıca açıklamada da yalan yanlış bilgiler olduğu için sizi büyük bir pişmanlığa sokabilir.

İnceleme yazım burada sona ermiştir, okuyan herkese teşekkür eder ve iyi günler dilerim Alıntıyı görüntüle

Az önce iade talebini oluşturmuş bulunmaktayım, süreç tamamlanınca konuya ekleme yapacağım.
Eline sağlık. CrystalDiskMark'da 256MİB seçili onu 1GİB seçip tekrar test yapar mısın?
Bunun konusu açılmıştı, sende oradan gördün kesin. Orada uyarmıştım 400 MB/s yalan diye. Hatta arayüzü USB 1.1 di.
Type-C'de dediğim gibi çıktı. :D

equinoxx

80+ Bronze
Ben de almıştım o arkadaş ben olabilirim. Benimki henüz gelmedi aynı ürün olduğundan direk teslim almamak gibi bir seçeneğim varsa öyle yapacağım yoksa iade edeceğim.
Evet, senmişsin :D

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
2.el de satarsın. :D

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok

Genel değerlendirme

İnceleme yazım burada sona ermiştir, okuyan herkese teşekkür eder ve iyi günler dilerim Alıntıyı görüntüle

Disk cidden 2TB mi o önemli. Windows ve diğer yazılımlarda diski 2TB göstermek aşırı kolay bir şey. İçinde 8-16-32GB bir USB devresi var büyük ihtimalle.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
Direk almayın iade olsun bence. Tabi bu şartlarda kullanırım derseniz başka.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Disk cidden 2TB mi o önemli. Windows ve diğer yazılımlarda diski 2TB göstermek aşırı kolay bir şey. İçinde 8-16-32GB bir USB devresi var büyük ihtimalle.
30 GB'lere kadar sorun çıkarmadı, test devam ettikçe nereye kadar dayandığını öğreneceğim.

Eline sağlık. CrystalDiskMark'da 256MİB seçili onu 1GİB seçip tekrar test yapar mısın?
Bunun konusu açılmıştı, sende oradan gördün kesin. Orada uyarmıştım 400 MB/s yalan diye. Hatta arayüzü USB 1.1 di.
Type-C'de dediğim gibi çıktı. :D
Bende de bir kaygı vardı ama belki de o bilgiler yanlıştır diyerekten sipariş etmiştim. İade işi de düşündüğümden biraz daha karmaşık olsa bile hallolur gibi.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Bende de bir kaygı vardı ama belki de o bilgiler yanlıştır diyerekten sipariş etmiştim. İade işi de düşündüğümden biraz daha karmaşık olsa bile hallolur gibi.
2.el de 500'e okut. :D

Direk almayın iade olsun bence. Tabi bu şartlarda kullanırım derseniz başka.

30 GB'lere kadar sorun çıkarmadı, test devam ettikçe nereye kadar dayandığını öğreneceğim.

CrystalDiskInfo indirip ekran görüntüsü atar mısın?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,739
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom