Neler Yeni

Yardım Amazon İade Hakkında

Değerli dostlar şimdi ben 1 hafta önce görseldeki ürünün antrasit rengini almıştım yaklaşık 6 gün ürünü bekledim 6'gun amazonu aradım ürün stokta kalmamış tedarik aşamasına geçmiş dedi bende neden bilgilendirme yapmadınız vs dedim ses yok velhasıl ürünü iptal ettim ama antrasit rengi hoşuma gitmişti + iptal ettikten sonra fotoğraftaki ürünü aldım oda az önce elime geldi ambalajı hafif yırtık ve fotoğraftaki 2 adet küçük parça yoktu metal olan Amazon ile görüşmemde isterseniz ürün sizde kalsin para iadesi yapalım dedi şimdi burda bu şekilde para iadesi almak helalmi yorumlarınızı belirtirseniz sevinirim.

(Hepimiz bir ürün alırken fotoğrafta ne gördüysek onu isteriz harici bir şey istemeyiz doğrumu? Bedavaya almıyoruz neticede ücreti ile alıyoruz)

Screenshot_2022-11-15-19-16-45-864_com.amazon.mShop.android.shopping.jpg

chevalier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
426
İsim
helsinki
İade politikaları bu şekilde helal oluyor yani. Kaç kez amazon bana bu şekilde ürün hediye etti. Adamlara rica ettim yollayayim diye tonla laf söyledim inatcilar sizde kalsin deyip durdular. Bu sistemi kötü yönde kullanan oluculer var onlardan olmadığın sürece sorun yok.

ErenMaiky

80+ Silver
iade tabii ki beğenmene göre alıyosun, bu arada bende bir sipariş iade etmiştim bunun depoya ulaşıp paranın gelmesi kaç gün sürer?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
İade politikaları bu şekilde helal oluyor yani. Kaç kez amazon bana bu şekilde ürün hediye etti. Adamlara rica ettim yollayayim diye tonla laf söyledim inatcilar sizde kalsin deyip durdular. Bu sistemi kötü yönde kullanan oluculer var onlardan olmadığın sürece sorun yok.
Onlar ile alakam olmaz çok şükür halim vaktim yerindede burda sizlerinde görüşünü almak istedim

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
edm321
iade tabii ki beğenmene göre alıyosun, bu arada bende bir sipariş iade etmiştim bunun depoya ulaşıp paranın gelmesi kaç gün sürer?
Depoya ulaştıktan sonra 2-3 gün içerisinde iade yapılıyor. (Pazar günü dahil)

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,055
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Kendileri isteyerek yapıyor. Muhtemelen kargo maliyetiyle uğraşmak istemiyorlar diye düşünüyorum. Kötü bir niyetin de olmadığı için sorun olacağını düşünmüyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendileri isteyerek yapıyor. Muhtemelen kargo maliyetiyle uğraşmak istemiyorlar diye düşünüyorum. Kötü bir niyetin de olmadığı için sorun olacağını düşünmüyorum.
Çok şükür hocam halim vaktim yerinde fakat dediğim gibi sizlerin görüşünü merak ettim daha kabul etmedim para iadesini görüşlere göre kararımı vericem çünkü kul hakina girmek istemem kimsenin

edm321

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
edm321
peki depoya ne zaman ulaşacağını görebiliyormuyum dün iptal etmiştim
Gönderilmeden iptal ettiyseniz 1-2 günde gelir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Depoya ulaştığını müşteri hizmetlerinden öğrenirsin + 3 günlük barkod okuma süresi vs var ulaştıktan sonra
Müşteri hizmetlerine gerek yok eğer ürünü almış isen iade ederken kargoya veriyorsun zaten kargo takip kodundan takip edebilir baya iade serüvenim var Amazon'da :D

Belgeli

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Muhammed Sait Gedik
Amazondan harbi ürün almak beni rahatlatıyor 2 ay önce anakart aldım ürünü test etmemiştim bilgisayar toplamayı bekliyordum 1 hafta önce test ettim ürün bozuk gelmiş Amazon müşteri hizmetlerine yazdım onlarda eyer istersen iade talebi oluşturalım veya yetkili servisi gönderelim dedi bende iade oluşturdum iade Ettiler sağolsunlar başka bi yerden alsaydım kesinlikle 1 ay geçtikten sonra ürünü iade etmezlerdi

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,106
İsim
Ali Batmaz
ben de saatime kayış almıştım, 29. günde ortadan ikiye cart diye yırtıldı çok kalitesiz maldı direk iade yaptılar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,208
Üyeler
165,486
Son üye
karadumann
Top Bottom