Yardım Amazon para iade sorunu

_berdan_

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
585
Merhabalar amazondan 7 Haziran'da laptop aldım. 12 Haziran'da hoşuma gitmedigi için iade ettim. İlk defa Amazon bu kadar uğraştırıyor müşteri hizmetlerine yazıyorum bir sonraki günlere atıyorlar
Sizce bu kadar uzun sürme sebebi nedir?

Geçen sene bir kere daha ürün iade etmiştim 2 güne para hesabıma ulaşmıştı

Merhabalar amazondan 7 Haziran'da laptop aldım. 12 Haziran'da hoşuma gitmedigi için iade ettim. İlk defa Amazon bu kadar uğraştırıyor müşteri hizmetlerine yazıyorum bir sonraki günlere atıyorlar

Bayram yoğunluğu vardır amazon öyle pazaryeri satıcılarına benzemez üzmez.

Bayram yoğunluğu vardır amazon öyle pazaryeri satıcılarına benzemez üzmez.
Hocam benim iş bayramdan çok önceydi şuan anlıyorum bayramdan dolayı iade edilmez ama ilk defa bu kadar uzadı. Sadece işlemin hızlandırılması için mesaj yazabiliyorum yapabileceğim daha etkili bir yöntem var mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arasam da bir şey değişmez sanırım

satıcı amazon olduğuna emin misin daha ürün yoldayken ücret iadesi aldığım ürünler bile oldu

Beğenmediğin için mi iade ediyorsun, bu yüzden türkiye pazarındaki iadeler artık çok sıkıntılı, umarım amazonda böyle bir karar almaz.

Müşteri hizmetleriyle neredeyse 2-3 günde bir konuşuyorum bugün de aradım. Çok değişik ürün gitti süreci hizlandirmak için yardım ediyorlar ama depodan yanıt gelmiyor. Yanıt gelse parayı gondericekler

Çok saçma 3 hafta bekleyeceğim neredeyse

1 kere daha amazondan iade etmiştim param 2 günde geldi

1688567957565.png

iade kayıp olabilir hatası aldım. müşteri hizmetlerine yazdım bize bilgi vermiyorlar diyor kac hafta oldu hala tık yok arkadaslar.

sizce ne yapabilirim?

2 gün önce başka bir iade verdim 2 güne parası hesaba gelicek bu 3 hafta oldu ortada yok

Alıntıyı görüntüle

iade kayıp olabilir hatası aldım. müşteri hizmetlerine yazdım bize bilgi vermiyorlar diyor kac hafta oldu hala tık yok arkadaslar.

sizce ne yapabilirim?

2 gün önce başka bir iade verdim 2 güne parası hesaba gelicek bu 3 hafta oldu ortada yok
ürün depoya gelmediyse iade ondan bekliyordur.
kargoyu verdiğin firmanın takip kodundan baktığımda nerde görünüyor.
onlarla iletişime geçmen lazım amazonluk bir durum yok şuanda

satıcıya iade edildi gözüküyor. 14 hazirandan sonra hiç işlem yapılmamış

kendi sitelerinde arattım kodla bırakıldı gözüküyor

Ben şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.Muhtemelen 11 inde başlayacak prime etkinliğine hazırlanıyorlar.Mutlaka iade ederler.

hocam kaç kere yazdım valla usandım bunlardan

ya bende aramexle vermedim benim sucum aramexle verdigim ürün ulastı kolaygelsine vermseydim keske

şuana kadar bende ilk defa sorun yasıyorum
Ben şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.Muhtemelen 11 inde başlayacak prime etkinliğine hazırlanıyorlar.Mutlaka iade ederler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,203,226
Üyeler
191,521
Son üye
fatihkorkmaz18
Geri