- Reaksiyon skoru
- 1,044
ne senin hatan be şunlara ekmek veriyosun sende keyfimim kahyası mı istediğimi konuşurum konu çerçevesinde kötü indirim olursa eleştiririm kardeşimTamam öyle olsun benim hatam iyi forumlar.
ne senin hatan be şunlara ekmek veriyosun sende keyfimim kahyası mı istediğimi konuşurum konu çerçevesinde kötü indirim olursa eleştiririm kardeşimTamam öyle olsun benim hatam iyi forumlar.
ben sana güzel şeyler söylerdim de neyse konunun içeriğinden çıkmak istemiyorumGit başka yerde zırla, kirletme konuyu.
Tam olarak aynı görselde var mı bilmiyorum ama aldıklarımdan bir tanesi üretimden kaldırılmış. Şu an kullandığımın linkini bırakıyorum. Fotoğrafını da ekliyorum.Hangi kılıfı aldınız? Ben bu görüntüye sahip bir kılıf arıyorum da link var mı?
Rog pelta bence. Ben de alıcam 5 in altına inincenova 5 mi rog pelta mı çok kararsız kaldım bütçe 5k
2tb da olur bu arada. 2400e çıkmış sizin dediğiniz.Amazonda kioxia g3 plus 1tb vardı akşam 2k di bitmediyse bak
Trendyol da kioxia pro 1tb bak akşam kazinkazan kuponnile 2400 2500 düşünürsen onu al geç. Bu fiyat bandında Hepsinden iyi2tb da olur bu arada. 2400e çıkmış sizin dediğiniz.
Bu var sadece iyi mi acaba? Daha düşer mi?
hocam tekrar stok geldi tablete aynı fiyattanhocaamm indirim bitti mi ya bunu almak istiyordum yok şuan bu fiyat
Aldım aldım 10 dk önce çok mutlu oldum bunun için ya gidip s10 ultraya 34k vermek zorunda kalmadımhocam tekrar stok geldi tablete aynı fiyattan
indirimmi var ben görmedimde3D Secure olayından nasıl kurtulabiliriz Ziraat gençkart? Bütün indirimler kaçıyor iptale düşüyor kodları doğru yazmama rağmen.