Enco
80+ Silver
durmaz ki kankamSatış işleminde hata veriyor
durmaz ki kankamSatış işleminde hata veriyor
ALLAH razi olsun yiyecek icecek deterjan yolla reisim
Poşet bu ama çok daha iyimişhocam burda daha iyi 4 tane 100lü 150tl
Alıyordum yeşilini 40k ya geliyordu almadık manyak gibi
oo çok iyiymiş görsem alırdım artık geçti ama gece gelir gene indirim gece uyumuyacamAlıyordum yeşilini 40k ya geliyordu almadık manyak gibi
Reisim nasil bakiyon herseyi isim isim ariyonmu liste falanmi olusturdun bende frupdayim iste ne atarlarsa bakiomoo çok iyiymiş görsem alırdım artık geçti ama gece gelir gene indirim gece uyumuyacam
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan 48k olmus
Bütçeyi ona yığmak istemiyorum açıkcası bir yandanda o yüzden geri durdum kullanmak için almazdım gerçi amaoo çok iyiymiş görsem alırdım artık geçti ama gece gelir gene indirim gece uyumuyacam
Mesaj otomatik birleştirildi:
şuan 48k olmus
Greenot almıştım ondan iyi midir? acabahttps://www.amazon.com.tr/dp/B08VJF...ef=dlx_prime_ho_dcl_img_26_0181d097_dt_sl3_a8 grundig süpürge 2500 e düştü.
kendim bakıyorum kral tek tekReisim nasil bakiyon herseyi isim isim ariyonmu liste falanmi olusturdun bende frupdayim iste ne atarlarsa bakiom
ben böyle teknolojik olarak merakım var ama bu tarz şeylere yeni yeni girdimde o yüzden aklına ne gelirse iism yazıp aratıyonmu yani düz mantık doğru anladım demikendim bakıyorum kral tek tek