Bu resmi grup değil dimi?Amazon kodu vermezken bunlar nerden buluyor.Telegram grublarında paylaşıldı. Herhangi bir telegram indirim gruplarına girip görebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Bu resmi grup değil dimi?Amazon kodu vermezken bunlar nerden buluyor.Telegram grublarında paylaşıldı. Herhangi bir telegram indirim gruplarına girip görebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Özelden atar mısın linki hocamTelegramdan
Hocam şunun davetini at kurbsn olduğumTelegram grublarında paylaşıldı. Herhangi bir telegram indirim gruplarına girip görebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Yav kardeş ne sitem edecem kafan mı güzel. Kodun kredi kartıyla ne alakası var, hadi diyelim var, kk değiştirerek çözdün. Söyle kartın adını biz de ona göre deneyelim diyoruz, arkadaşın yazdıklarına bak. Kampanya detayı diye bir başlık yok amazonda. Madem sizler biliyorsunuz amazonun bilmediğini, ne olduğunu bize de söyleyin.ben nerden biliyim öyle olcağını bende satın alırken birkaç tane kart denedim bazı kartlarda olmadı başka kart denedim oldu bana almıyorsun ürünü sizin alıp almamanız benim çok umrumda değil birde sitem yapıyorsunuz ben yardımcı olmak için yazdım
18/80 aldım duvarda deleriz brom80li i mi aldın benim siparişi iptal ettiren sen misin qhhqhqhahaha
Anlık, kısa süreli - sınırlı stoklu indirimler bu kanaldaHocam şunun davetini at kurbsn olduğum
Bu resmi grup değil dimi?Amazon kodu vermezken bunlar nerden buluyor.
Ben einhell matkap ve akü aldım. Matkap hemen iptal oldu tekrar sepete eklemeye çalışınca amazonun stoğunda gözükmedi. Şimdi geri gelmiş amaNe almıştınız?
Kardeşim sen sadece yazmayı mı öğrendin ilk okulda. 50 kere dediler ya telegram grubu, instagram hesabı diyeŞu kodu nereden öğrendiğinizi söyler misiniz lütfen ?
Millet burda kan ağlıyordu grubu atın diye kimse atmıyordu helal sana reyizTelegram grublarında paylaşıldı. Herhangi bir telegram indirim gruplarına girip görebilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle