Amazon Problem (Eksik Kusurlu ürün)

Ahahahahah

Ekler

• S20720-18182970.png
    S20720-18182970.png
    189.1 KB · Hit: 140
Normalde her kargoyu açarken videoya alırım bu sefer güvendiğimden kameraya almadım. Patlak ürünlerin görüntüsü var kutu dışarıdan problemsiz ama ürün eksik. Müşteri hizmetleri bölümü çalışmıyor.
bir şey olmaz hocam kanıta gerek yok belirtin sorunu yardımcı olurlar bence ,bende bugun sorun yaşadım mağdur etmediler

ben internetten yemek işine pek sıcak bakmıyorum nedense yolda gelirken bozulma dökülme olayı olasılıgı yüksek

hocam eğer liptonla beraber aynı kutuda geldiyse onlar patlatmış olabilir
İçecekler aynı kolideydi (cips Kutuları yıpranmamıştı)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürünler iade edilmiyormuş

1 tane çıksa hatadır derim de o bandın üstünde duran çalışan yemediyse bir şey bilmiyorum. Hayır birde en sevdiğim cips i yemiş.

işte dedim gibi patlamış olabilir birisi tabikide bu sorun amazonun 2 kutu çıkararak veya arasın köpük benzeri bişey koymalıydı sen iade aç gerek görüyorsan

1 tane çıksa hatadır derim de o bandın üstünde duran çalışan yemediyse bir şey bilmiyorum. Hayır birde en sevdiğim cips i yemiş.
Olamaz en sevdiğin cipsiyimi yemiş direk dava aç 😂

Affet güldüm ya :D

Beleşe RX 6600 mu almış oldun :eek:
Bende geçen fan için kontrolcü aldım fotodaki gibi değildi iade ettim ürünü istemediler iadeyi direkt yaptılar 40 liralık üründü kendimi şanslı sanıyordum meğer neler varmış :D

Ürünler i benim aldığımı iddaa ederler. Yine de deneyeceğim 9 tane 2lt lipton u taşımak zorunda kalıcam saçmalığa bak.
Hocam eksik ürün olursa patlamış ürün olursa hediye kuponu veriyorlar veya iade edin yenisini gönderelim diyorlar. Keşke kötülemeden önce müşteri hizmetleri ile görüşseni

amazon.jp den rx 6600 almıştım, backplatein ufacık bir kısmı çatlamış. iade açtım ve paramı aldım, ürün de bende kaldı. Sen düşün iade kolaylığını.
Waow

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,117
Üyeler
187,627
Son üye
user392871
Geri