Neler Yeni

Amazon Tr Çöktü (Canlı Destek )

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
XXXX
Arkadaşlar canlı destek çöktü ne arama talep edebiliyoruz ne mesaj yazabilirsiniz bana özelde yapmış olabilirler iade ürününün parası iptal.olmus sizdede aynımı yoksa bana Özel mi

Ukta

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Alperen Çelebi
Arkadaşlar canlı destek çöktü ne arama talep edebiliyoruz ne mesaj yazabilirsiniz bana özelde yapmış olabilirler iade ürününün parası iptal.olmus sizdede aynımı yoksa bana Özel mi
yaklaşık 10 dakika önce canlı destekteydim sıkıntı yoktu. bağlantını kontrol edip tekrar deneyin

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
XXXX
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yaklaşık 10 dakika önce canlı destekteydim sıkıntı yoktu. bağlantını kontrol edip tekrar deneyin
1731738398778.png

1731738437028.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

2 farklı hesaptranda denedim bağlanmayı olmadı

telefonlamı görüştün peki yoksa sohbetten mi

Son düzenleme:

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
XXXX
Bende de bazen oluyor.Birkac gun sonra duzeliyor
kanki 5 k para yatırcaklar 10 gün bekletiler yatmadı bizi arayın manuel yapalım dediler aramay çalışıyorum ulaşamıyorum mail attım bi ulaşa yolu felan varmı başka

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Other world
Amazonda iade süreçleri çok sıkıntılı. Müşteri hizmetlerinin çoğu çok kötü davranıyor. Teslimatta çok amatör sorunlar yaşattılar.
Türkiyede amazon, ptt avmden sonra 2. En kötü alışveriş sitesi.

En son tercih edilmesi gereken yer. Alışveriş yaparsanız da, satıcı ve dağıtıcı amazon seçin. Bir nebze daha iyi. Amazon sitesinin imajı kötüye doğru gidiyor. Bana tr den çekilecekler gibi geliyor.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
XXXX
Amazonda iade süreçleri çok sıkıntılı. Müşteri hizmetlerinin çoğu çok kötü davranıyor. Teslimatta çok amatör sorunlar yaşattılar.

En son tercih edilmesi gereken yer. Alışveriş yaparsanız da, satıcı ve dağıtıcı amazon seçin. Bir nebze daha iyi. Amazon sitesinin imajı kötüye doğru gidiyor. Bana tr den çekilecekler gibi geliyor.
aga müşteri hizmetler iiyi yardımcı oluyodsa bağlanamıyom bi bağlanabilsem

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,008
İsim
Emir

O kadar sey siparis ettim sorun yasarsam anında hallediyorlar.Kedime bir mama alacak isem amazon harici bir yerden almamaya ozen gosteriyorum.Kargo firmalari patlak getiriyorlar.Amazon harici hepsi degisim diyorlar fakat yine ayni geliyor :D Yani tamamen sizin sansiniza bagli o.

kanki 5 k para yatırcaklar 10 gün bekletiler yatmadı bizi arayın manuel yapalım dediler aramay çalışıyorum ulaşamıyorum mail attım bi ulaşa yolu felan varmı başka
Mail hangi adrese atildi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Other world
O kadar sey siparis ettim sorun yasarsam anında hallediyorlar.Kedime bir mama alacak isem amazon harici bir yerden almamaya ozen gosteriyorum.Kargo firmalari patlak getiriyorlar.Amazon harici hepsi degisim diyorlar fakat yine ayni geliyor :D Yani tamamen sizin sansiniza bagli o.

şansla ilgili değil. daha çok bölgesel sorunlar ama konu bu da değil. bir satış kanalı her yere eşit şekilde hizmet vermesi gerekiyor. sorunları çözme kabiliyeti olmalı. yaklaşımları yapıcı olmalı. insanlar mağdur olduğu zaman kısa sürede çözüm sunabilmeli.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
549
İsim
XXXX

amazon bana gonderdi maili

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ara ara oluyor. Güncelleme yapılıyordur. Birkaç gün sürebiliyor.

Top Bottom