Neler Yeni

AMD ekran kartları sorunlu mu

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
Fettah Özalp
Kullanıyor musunuz RX Ekran kartı
Öncelikle hayatım boyunca Nvidia kullanmadım. Ve baya AMD kullandım rx6000 serisinde asla bir sorun yaşamadım halı hazırda ise 6700 kullanıyorum şunu diyebilirim ki nvdia daha başarılı. Lakin AMD rezalet denemez. Asla kötü değil ve 1 kere bile wattman almadım.

AirLife

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,407
İsim
Yunus Şahin
2022'den beri kullanıyorum AMD kartı. 6900 XT'den 4-5 model, 6800 XT'den 1 model kullandım. Hepsinden ayrı ayrı memnun kaldım. Hatta ilk alacağım zamanlarda senin gibi bu konuları çok gördüm. Korktum bende almasam mı dedim kendime. Sonra dayanamadım aldım. En iyi verdiğim kararlardan birisi oldu. :D Sonra al-sat muhabbetine girip 3080'e geçtim. AMD'ye alışmışım ki 2 hafta içinde sattım geri 6900 XT aldım. :D Şu an hala 6900 XT kullanıyorum. Çok da memnunum.

denizz21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Deniz Yarar
Öncelikle hayatım boyunca Nvidia kullanmadım. Ve baya AMD kullandım rx6000 serisinde asla bir sorun yaşamadım halı hazırda ise 6700 kullanıyorum şunu diyebilirim ki nvdia daha başarılı. Lakin AMD rezalet denemez. Asla kötü değil ve 1 kere bile wattman almadım.
Hocam şöyle 4070 bütçemi çok aşıyor ee 4060 ti da 8 GB 16 GB olan modeli çok pahalı
Üstüne ben yayın render vs işleriyle uğraşmıyorum sadece ve sadece oyun oynamak için alacam
RX serisine bakıyorum 7700 xt hem daha ucuz hemde daha iyi 12 VRAM var tamam rtx serisi ya da Nvidia kötü rezalet kimse diyemez zaten ama VRAM bence önemli şuan olmasa bile ilerde oyunlara 8 GB vram şahsen yeteceğini sanmıyorum ve amd gibi bir firmanın ufak driver wattman sorunlarını hala çözemediği fikri pek inandırıcı gelmiyo açıkçası
Biraz araştırma yaptım wattman ve driver sorunlarının genellikle ram ve PSU uyuşmazlığından dolayı olduğunu gördüm ne kadar doğru bilemem 😂

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
Fettah Özalp
Hocam şöyle 4070 bütçemi çok aşıyor ee 4060 ti da 8 GB 16 GB olan modeli çok pahalı
Üstüne ben yayın render vs işleriyle uğraşmıyorum sadece ve sadece oyun oynamak için alacam
RX serisine bakıyorum 7700 xt hem daha ucuz hemde daha iyi 12 VRAM var tamam rtx serisi ya da Nvidia kötü rezalet kimse diyemez zaten ama VRAM bence önemli şuan olmasa bile ilerde oyunlara 8 GB vram şahsen yeteceğini sanmıyorum ve amd gibi bir firmanın ufak driver wattman sorunlarını hala çözemediği fikri pek inandırıcı gelmiyo açıkçası
Biraz araştırma yaptım wattman ve driver sorunlarının genellikle ram ve PSU uyuşmazlığından dolayı olduğunu gördüm ne kadar doğru bilemem 😂
Evet o nedenler ile oluşuyor Al geç bende çok fazla taktım alırken sen takma

Palo DAYI 👑

80+ Gold
ben 1.5 senedır rx 6700 kullanıyorum herhangı bır sorunla karsılasmadım
sıstem ımzada yazıyor

denizz21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Deniz Yarar
Kesinlikle haklısın hocam 7900 xtx aldım kullanıyorum gram sorun yaşamadım canavar gibi akıyor her oyun
Hocam o kart da yanlış anlamayın ama aksın bi zahmet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kesinlikle haklısın hocam 7900 xtx aldım kullanıyorum gram sorun yaşamadım canavar gibi akıyor her oyun

Nvidia fan boy değilsen direkt ister 7700 XT ister 7800xt al pişman olmazsın
Yok değilim hangisi F/P olarak daha iyiyse ve sorun cikarmayacaksa onu alma taraftarıyım zaten ilk defa sistem dizecem o yüzden bu kadar araştırıyorum

Vision1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Çağatay Emir
2 sene boyunca hem 6600 hem de 6750 xt kullandım. (Hala da kullanıyorum.) Bir sorun yaşamadım. Özellikle RX 6600 1080P için tam bir F/P kartıydı. 2. el için hala öyle gerçi
Bazıları eski nesil kartlar ile problemler yaşadığı için ön yargılı davranıyor bence. Hiç kullanmayıp laf atanlara ise 'fanboy ' deniyor. Onlara hiç kulak asmayın.

denizz21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Deniz Yarar
2 sene boyunca hem 6600 hem de 6750 xt kullandım. (Hala da kullanıyorum.) Bir sorun yaşamadım. Özellikle RX 6600 1080P için tam bir F/P kartıydı. Bazıları eski nesil kartlar ile problemler yaşadığı için ön yargılı davranıyor bence. Hiç kullanmayıp laf atanlara ise 'fanboy ' deniyor. Onlara hiç kulak asmayın.
Hocam peki şöyle bi sorum olacak 7700xt 2k akar mı işlemci de 7500f

drakathx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
513
İsim
Burak
Hocam o kart da yanlış anlamayın ama aksın bi zahmet

Yok değilim hangisi F/P olarak daha iyiyse ve sorun cikarmayacaksa onu alma taraftarıyım zaten ilk defa sistem dizecem o yüzden bu kadar araştırıyorum
Hocam Nvidia alma bence gereksiz pahalı ve yetersizler 4080 super ve üstü almiyorsan otabii

denizz21

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Deniz Yarar
Hocam Nvidia alma bence gereksiz pahalı ve yetersizler 4080 super ve üstü almiyorsan otabii
Hocam walla o kadar zengin değilim günümüz şartlarında 4070 bile alamıyorum o yüzden F/P olarak AMD ye yöneldim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,727
Üyeler
166,075
Son üye
dinozorkemiği
Top Bottom