Neler Yeni

AMD mi Nvidia mı hanisini tercih etmeliyim

yusuf544

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yusuf
bunları ben internetten alsam çok sıkıntı yaşar mıyım sizce birleştirmede çünk ilk defa pc toplıcam ve elimin ayarı biraz yok da
Hocam gaminggen den alacaksanız mağazadan toplama yapılıyorsa yapıp alın bence orada testlerinde yapılır herahngi bir sorun varsa iade vs. Ugrasmassiniz.

Veeqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Arda Dönmez
Hocam gaminggen den alacaksanız mağazadan toplama yapılıyorsa yapıp alın bence orada testlerinde yapılır herahngi bir sorun varsa iade vs. Ugrasmassiniz.
gaming gen in ankara şubesi yok bildiğim kadarıyla olsa yapıcam ama yok diye biliyorum

yusuf544

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yusuf
gaming gen in ankara şubesi yok bildiğim kadarıyla olsa yapıcam ama yok diye biliyorum
Hocam bekleme imkanınız varsa vatanda yüzde 10 indirimler oluyor indirim geldiği zaman vatandan alın istiyorsanız.

Veeqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Arda Dönmez
Hocam bekleme imkanınız varsa vatanda yüzde 10 indirimler oluyor indirim geldiği zaman vatandan alın istiyorsanız.
bazen vatanda baya iyi indirimler oluodu onlar hala oluo mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

zamanında baya uygun fiyata 4060 ti li sistem dizmişlerdi gittiğimde

yaklaşık 70k-80k arası bir pc toplamayı düşünüyorum genel olarak fps oyunları oynuyorum ama çok arada kaldım amd mi nvidia mı diye amd nin fsr ve nvidia nın dlss teknolojisi hakkında pek de bilgim yok ama az bir baktım fsr da çok fazla görüntü bozulması olduğu söylenmiş ben istemiyorum görüntü bozulması fazla ondan dolayı önerilerniz nelerdir. ayrıca 70k 80k fiyat arasına monitör gibi çevre birimleri dahil değildir.
Fps oyunu oynuyorsan cpu daha önemli gpu amd ya da nvidia olması çokta önemli değil

yusuf544

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Yusuf
bazen vatanda baya iyi indirimler oluodu onlar hala oluo mu
Mesaj otomatik birleştirildi:

zamanında baya uygun fiyata 4060 ti li sistem dizmişlerdi gittiğimde
yüzde 15 mi 20 mi ne indirim oluyordu vatanda evet genellikle ayın ortasinda veya sonuna doğru oluyordu diye hatırlıyorum ama bu aralar sadece yüzde 10 indirimleri görüyorum.

Veeqp

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Arda Dönmez
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,884