Oğuz Kağan Ayhan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 240
evt ama 3090 alBir de RX 6900XT'de RTX destekli oyunlar oynanıyor mu?
evt ama 3090 alBir de RX 6900XT'de RTX destekli oyunlar oynanıyor mu?
yok ettiniz tebrik ederim rx6900xt ile 3090 kıyaslanamaz bana göreHakikaten "Bu forum neden böyle abi?".
Genel "tecrübesizlik" ile böyle konuşmak neden böyle abi?
O kadar para veriliyorsa tek odak "Saf güç" olmamalı değil mi? tecrübesizlik işte.
GDDR6 + Infinity Cache'in 2K ve üstü çözünürlükte yetersiz kalması?
Render programlarında devasa fark olması?
Yazdığım mesajı alıntılayan mesajı alıntılayarak yazmışsın ki doğal olarak üstüme alınıyorum.
O mesajların hiçbirinde fiyatına dair bir yorum belirtmedim.
Bana "Sen olsan hangisini alırdın?" gibi bir soru gelmesine karşın yanıtladığım mesaja göre kin saçarak mesaj yazmak nedir?
Tensor Core hakkında bilgin olduğunu da düşünmüyorum ve muhtemelen 1-2 Benchmark videosu ve 1-2 haber kaynağına göre mesaj yazdın.
İki kart aynı değil.
"Diğer forumlardaki tercrübeli" mesajlara bakmadan önce birazcık araştırmanı tavsiye ederim.
Konuda "Hangi kart daha iyi?" diye sorulmuş ve burada da fiyat etkenini göremiyorum.
Umarım kötü bir Ray Tracing performansı olan, 16GB GDDR6 bellekli bir karta daha iyi derken şaka yapıyorsunuzdur.
Fiyat farkına "normal kullanıcı" için değmez.Anladım fiyat farkına değer diyorsunuz yani? Teşekkürler.
Çok güzel açıklamışsınız, teşekkür ederim. Bir sorum daha olacaktı.Fiyat farkına "normal kullanıcı" için değmez.
Yapacağınız iş oyun oynamak ve birkaç mini render uğraşı ise RTX3090 almanız saçma olur.
"Param var, en iyisini alayım" diyorsanız o zaman RTX3090 deriz tabii.
RX 6900XT ile RX 6800XT arasında uçurum bir fark yok.
İyi bir RX 6800XT alıp biraz Overclock ile saf güç olarak RTX3090'a da yaklaştırabilirsiniz.
Bu sorunun cevabı tam olarak sizin ne aradığınız ve bütçenize bağlı.
Açıkçası inanılmaz pahalı görünüyor.Sizce bu sistem alınır mı?
Hakikaten "Bu forum neden böyle abi?".
Genel "tecrübesizlik" ile böyle konuşmak neden böyle abi?
O kadar para veriliyorsa tek odak "Saf güç" olmamalı değil mi? tecrübesizlik işte.
GDDR6 + Infinity Cache'in 2K ve üstü çözünürlükte yetersiz kalması?
Render programlarında devasa fark olması?
Yazdığım mesajı alıntılayan mesajı alıntılayarak yazmışsın ki doğal olarak üstüme alınıyorum.
O mesajların hiçbirinde fiyatına dair bir yorum belirtmedim.
Bana "Sen olsan hangisini alırdın?" gibi bir soru gelmesine karşın yanıtladığım mesaja göre kin saçarak mesaj yazmak nedir?
Tensor Core hakkında bilgin olduğunu da düşünmüyorum ve muhtemelen 1-2 Benchmark videosu ve 1-2 haber kaynağına göre mesaj yazdın.
İki kart aynı değil.
"Diğer forumlardaki tercrübeli" mesajlara bakmadan önce birazcık araştırmanı tavsiye ederim.
Konuda "Hangi kart daha iyi?" diye sorulmuş ve burada da fiyat etkenini göremiyorum.
Umarım kötü bir Ray Tracing performansı olan, 16GB GDDR6 bellekli bir karta daha iyi derken şaka yapıyorsunuzdur.
3080 veya 6800XT' ye yönel keza 6900xt ve 3090 pek oyuncu kartı denebilecek kartlar değiller keza 6800xt OC ile rahatça 6900xt olabilir. AMD kartlar şuan gerçekten ucuz 3080/3090' a göre ve o ucuzluğa rağmen pek aşağı kalır yanı yok.Çok güzel açıklamışsınız, teşekkür ederim. Bir sorum daha olacaktı.
Sizce bu sistem alınır mı? https://www.incehesap.com/falcon-30...=google&utm_medium=listing&utm_campaign=47260
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
50.000 TL'lik sistem toplamayı düşünüyorum forumdaki arkadaşlar bugün öğlen bunu gösterdi güzel sisteme benziyor birkaç zayıf yönü var ama
3090Hangi ekran kartı daha iyi?
Arkadaş haklı eğer tek amacınız oyun oynamak ise 3080 ve 6800XT de hayli yetecekdir size. 3090 daha çok yayıncılar falan için.3080 veya 6800XT' ye yönel keza 6900xt ve 3090 pek oyuncu kartı denebilecek kartlar değiller keza 6800xt OC ile rahatça 6900xt olabilir. AMD kartlar şuan gerçekten ucuz 3080/3090' a göre ve o ucuzluğa rağmen pek aşağı kalır yanı yok.