SefaBaba
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 6
- Reaksiyon skoru
- 8,034
rambo doğruyu söyle sen gerçekmisinzan etmem. benden uzak durda , keni irkina yakin ol.
rambo doğruyu söyle sen gerçekmisinzan etmem. benden uzak durda , keni irkina yakin ol.
eh ne olucak yani. baba parasi yemiyoruz ya. sonucta aldik. isterse 3800 euro olsun ne fark eder.Almanyada yaşasa bile 1800 küsür Euro'ya aldı. Her türlü pahalı hatta türkiye fiyatından farkı yok.
hocam sende sahtesin.rambo doğruyu söyle sen gerçekmisin
![]()
![]()
bu rambo deil beyler heqlenmişhocam sende sahtesin
@Toxpox Sana oyun demiyor sadece.- O kadar para dediğin RTX 3070 parasına alıyorsun 6900XTyi hocam ne caz yapıyorsunki 3070 parasına 3090ı saf performansta geçebiliyorsun .
- 2K çözünürlükte yetersiz mi kalıyor ? Hocam sanırım size körlük testi lazım . 2K ve 1080p'deki performansı özellikle 2K'da 6000 serisi çok net bir şekilde önde. Sadece 4K'da 6900XT , 3080Ti diyebileceğimiz veya 3080 O.C. diceğimiz performansı veriyor. 3090 ile bazı oyunlarda yarışamıyor 3080 ile yarışıyor. Dünyada 4K 60Hz üstünü bile gören çok az insan var. TRde daha 2K kullanımı bile azÇok boş yorum.
-Kin yok nasıl okuduğuna bağlı.
- Muhtemelen yarım bilgilerinle NVIDIA fanboyluğu taslıyorsun. Senin gibi akıllar da 20 bin TL fazla para verir Ray Tracing için :d Ver hocam. Sen 40 K para ver ben 20 K ile 2Kda seni geçerim kalan 20 bine de aklının alamayacağı sistemi dizerim yada geleceğe yatırım yaparım. Ah bu tarz kişiler maalesef millete yanlış yanlış kart aldırıyor.
Hala 16 GB GDDR6 diyor cahilce ... olay sanki GDDR6dan ibaretmiş gibi
Körlük şudur . Ben 20 bin lira veririm 2K çözünürlükte 3090ı geçerim. Sen 30-40 bin lira verirsin benim gerimde kalırsın. 5-10 tane oyunda RTX açıp fiyat farkına değdi dersin. Bu işte bana göre net bir şekilde enayiliktir. Sen ne dersen de .
Bu 2'si arasından da 2 sorum olacaktıYa işin ucunda 2 kart da seni mutlu edecek 6800xt veya 3080 al geç hangisi bütçene uygun ve sarsıcı değilse.
Kime göre neye göre daha iyi olduğunu konu sahibi belirtmemiş ki? GPU ile render yapma olasılığı aşırı düşük zaten bir kişinin o yüzden o yönden neredeyse kimse bakmamış konuda. Bence mesela 6900 XT'nin çekirdeği daha güçlü olduğu için 6900 XT daha iyi diyebilirim diğer bir kişi RTX var diyerek 3090 daha iyi diyebilir. Burda kimseye kızamazsınız 6900 XT daha iyi dediği için. Çünkü 3090 her yönden geçmiyorKonuda hangisi daha iyi deniliyor, kartı sadece oyuna göre yorumlamak doğru değil.
Cafaran zaten oyun için 6800XT al OC yap geç 6900XT de değil. Hem iş hem mining hem oyun için 3090 çok daha iyi sana anlatmaya gerek yok.Kime göre neye göre daha iyi olduğunu konu sahibi belirtmemiş ki? GPU ile render yapma olasılığı aşırı düşük zaten bir kişinin o yüzden o yönden neredeyse kimse bakmamış konuda. Bence mesela 6900 XT'nin çekirdeği daha güçlü olduğu için 6900 XT daha iyi diyebilirim diğer bir kişi RTX var diyerek 3090 daha iyi diyebilir. Burda kimseye kızamazsınız 6900 XT daha iyi dediği için.
Ya tamam çoğu kişi için öyle zaten. Ama RTX adamın umrunda değildir Custom Sıvı Soğutma yapacaktır ekran kartına o zaman her türlü 6900 XT almalı mesela. Ben burda hiçbir tarafı savunmuyorum sadece söylüyorum hani subjektif meseleHem iş hem mining hem oyun için 3090 çok daha iyi sana anlatmaya gerek yok.
Bana niye anlatıyonYa tamam çoğu kişi için öyle zaten. Ama RTX adamın umrunda değildir Custom Sıvı Soğutma yapacaktır ekran kartına o zaman her türlü 6900 XT almalı mesela. Ben burda hiçbir tarafı savunmuyorum sadece söylüyorum hani subjektif mesele
Öncelikle bu işler paraya bakar.Hangi ekran kartı daha iyi?
Bedava verseler 3080 alırım para ile alırsam 6800XT alırım.Bu 2'si arasından da 2 sorum olacaktı
Şu anki fiyatları üzerinden satın alma işlemi yapacak olsanız?
2'sinden birini bedava seçme şansınız olsa?
Nasıl bir seçim yaparsınız bedava verilecek olsa 3080 / satın alacak olsanız 6800XT seçimi mi yapardınız?