Rezanix
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 169
- İsim
- Enes Uygun
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım gayet açıklayıcı bir yorum olmuş. Teşekkür ederim. 6800XT ve 3080 karşılaştırması içinde bu 6900XT ve 3090 karşılaşmasında söylenenler aynı şekilde geçerli mi?Başkan çok ucu açık soru olmuş maddi sıkıntın yoksa ve oyunu oynamak için değil de yüksek çözünürlük kalitede sorunsuz oynucam aynı zamanda render yapıcam keyfıme düşkünüm diyor isen 3090 ancak şöyle bi durum var amd yazılım ile performansına performans katıyor. 2 ay sonra ne olucak belli olmaz. Ama işte ekran kartını 3090 alırım ama geriye 4k monitor alamam ona göre ram alamam diyosan 3090 seçeneği yokmuş gibi düşün zaten 2k yeter bana sadece oyun için saf güç diyorsan direk 6900xt almak mantıklı bana kalsa şuan alınabilicek en mantıklı kart bu pıyasa 6800xt diğer 2 si parasının kartı değil. Son olarak benım fikrime gelirsen bu 2 seçenek arasından gözüm kapalı 6900xt yi seçerim uzun yıllar nvıdıa kullandım ve 6 aydır amd kullanıyorum. Eskisine göre kafam rahat şuan uzun vadede ne olur bilemem ama şuan nvidiaya göre daha memnunum