Neler Yeni

AMD RX 6900XT vs Nvidia RTX 3090

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
Başkan çok ucu açık soru olmuş maddi sıkıntın yoksa ve oyunu oynamak için değil de yüksek çözünürlük kalitede sorunsuz oynucam aynı zamanda render yapıcam keyfıme düşkünüm diyor isen 3090 ancak şöyle bi durum var amd yazılım ile performansına performans katıyor. 2 ay sonra ne olucak belli olmaz. Ama işte ekran kartını 3090 alırım ama geriye 4k monitor alamam ona göre ram alamam diyosan 3090 seçeneği yokmuş gibi düşün zaten 2k yeter bana sadece oyun için saf güç diyorsan direk 6900xt almak mantıklı bana kalsa şuan alınabilicek en mantıklı kart bu pıyasa 6800xt diğer 2 si parasının kartı değil. Son olarak benım fikrime gelirsen bu 2 seçenek arasından gözüm kapalı 6900xt yi seçerim uzun yıllar nvıdıa kullandım ve 6 aydır amd kullanıyorum. Eskisine göre kafam rahat şuan uzun vadede ne olur bilemem ama şuan nvidiaya göre daha memnunum
Anladım gayet açıklayıcı bir yorum olmuş. Teşekkür ederim. 6800XT ve 3080 karşılaştırması içinde bu 6900XT ve 3090 karşılaşmasında söylenenler aynı şekilde geçerli mi?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Boşver hocam bunlara göre 20 bin lira fazla vermezsen 2K 4K oynayamazsın. Koskoca 6900XT çöptür 3060 gibidir he Ray Tracingmiş 2Kmış asla imkansız. 6900XT çöp ya ne yapacan boşver.

Fazla para vermenin getirdiği bir takım kasıntılar var. Kendileri şuan benden daha düşük FPSte 2K'da oyun oynuyorlar ya o yüzden daha fazla takmıyorum :D Kendileri 20 bin TL versin bi kaç oyun RTX açsınlar hevesleri geçsin benim gerimden gelirler fpslerde
Bende 3090'ın daha iyi olduğunu düşünüyorum zaten ama bu fiyatından dolayı alınası olmadığı gerçeğini değiştirmez.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Sezer Aktaşlı

Ha bu arada demeyi unuttum. Senin PC yok ya hani XBOXçısın. Senin makinenin GPU'sunu da AMD yapıyor fanboycum . Bence XBOXı sat . NVIDIA al aman kendini de gömüyorsun yoksa :D RDNA2 dicem FSR dicem XBOX SERIESlere de geliyor dicem anlamıcan . Diceğim tek şey senin makinen de AMD RX 6000 serisi gibi çalışıyor bil istedim. Şimdi görüşürüz beyler daha da alıntı yapmayın çıldırmayın . Sakin olun sakin kalın üzülmeyin .

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Uygunsuz dil
Ha bu arada demeyi unuttum. Senin PC yok ya hani XBOXçısın. Senin makinenin GPU'sunu da AMD yapıyor fanboycum . Bence XBOXı sat . NVIDIA al aman kendini de gömüyorsun yoksa :D RDNA2 dicem FSR dicem XBOX SERIESlere de geliyor dicem anlamıcan . Diceğim tek şey senin makinen de AMD RX 6000 serisi gibi çalışıyor bil istedim. Şimdi görüşürüz beyler daha da alıntı yapmayın çıldırmayın . Sakin olun sakin kalın üzülmeyin .
fazla havlama , buraya kadar sesin geliyor.

Sami Järvi

80+ Silver
tm ab :D

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,250
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ya işin ucunda 2 kart da seni mutlu edecek 6800xt veya 3080 al geç hangisi bütçene uygun ve sarsıcı değilse.

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Sezer Aktaşlı
fazla havlama , buraya kadar sesin geliyor.

Fazla havlama diyor :D hpcam maalesef aynı ırktan gelmiyoruz karıştırdın heralde beni :( Maalesef köpek gibi kazık yemiyorum o yüzden henüz köpek değilim. Bir gün aynı ırktan gelirsek havlayabiliriz beraber

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Fazla havlama diyor :D hpcam maalesef aynı ırktan gelmiyoruz karıştırdın heralde beni :( Maalesef köpek gibi kazık yemiyorum o yüzden henüz köpek değilim. Bir gün aynı ırktan gelirsek havlayabiliriz beraber
zan etmem. benden uzak durda , keni irkina yakin ol.

Ellie Williams

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,408
İsim
Meriç erbay
Adam almanyada yaşıyor ? Tr de yaşadiğin için 6900 sana girmiş olabilir o.O2

sezerbey98

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
499
İsim
Sezer Aktaşlı
Uygunsuz dil

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Adam almanyada yaşıyor ? Tr de yaşadiğin için 6900 sana girmiş olabilir o.O2
Almanyada yaşasa bile 1800 küsür Euro'ya aldı. Her türlü pahalı hatta türkiye fiyatından farkı yok.

Top Bottom