çek bunu gitsin ya5600 aldim bunumu alsam diye dusunuyorum
Biraz daha beklenir 11 11 indirimleri falan var daha. Muhteşem cuma ozamana kadar 5600ü kullan.5600 aldim bunumu alsam diye dusunuyorum
O zamana kadar iade edememki suan 13. GundeyimBiraz daha beklenir 11 11 indirimleri falan var daha. Muhteşem cuma ozamana kadar 5600ü kullan.
Abim iade etcem beklicem birde fiyat farki az degil ondan kararsiz kaldimçek bunu gitsin ya
Performans farkıda aynı değil be kralO zamana kadar iade edememki suan 13. Gundeyim
Abim iade etcem beklicem birde fiyat farki az degil ondan kararsiz kaldim
Sendemi amazon prime da aldın bende iade edebilirim.m iade etcem beklicem
Oyun tarafında evet ama çoklu veya tekli çekirdek performansı öyle değil.Ddr4 de en iyi işlemci bumu am4 tarafında veya daha iyisi gelecekmi?
Benim amazonda 11 kasıma kadar iade edilebilir diyor.O zamana kadar iade edememki suan 13. Gundeyim
Abim iade etcem beklicem birde fiyat farki az degil ondan kararsiz kaldim
Ben 11 ekimde siparis ettim amazondsn ama satici bilisimstoreOyun tarafında evet ama çoklu veya tekli çekirdek performansı öyle değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim amazonda 11 kasıma kadar iade edilebilir diyor.
Aynı yerden yapmışız 12 ekimde geldi ben baktım şuan kasım 12 ye kadar iade edilebilir diyor.Ben 11 ekimde siparis ettim amazondsn ama satici bilisimstore
Mobildeyim hangi gune kadar olan kisim yazmiyor ama 14 gundur yuksek ihtimal
Amazon lojistik ile aldıysan 30 gün. Ama diğer satıcılar 14 günBen 11 ekimde siparis ettim amazondsn ama satici bilisimstore
Mobildeyim hangi gune kadar olan kisim yazmiyor ama 14 gundur yuksek ihtimal
Amazon prime ile aldım.Amazon lojistik ile aldıysan 30 gün. Ama diğer satıcılar 14 gün
Farketmiyor kiAmazon prime ile aldım.