Yani benimkisi de 30 gün iade hakım var 12 sinde aldım 12 sine kadar iade hakkım var amazonu bu yüzden seviyorum. İşlemci fiyatı istediğim seviyeye gelince çökeceğim.Farketmiyor ki
Yani benimkisi de 30 gün iade hakım var 12 sinde aldım 12 sine kadar iade hakkım var amazonu bu yüzden seviyorum. İşlemci fiyatı istediğim seviyeye gelince çökeceğim.Farketmiyor ki
Valla 2.3 sene mi artık bilmiyorum prime kullanıyorum. İlk defa prime iade süresi uzattığını senden duyuyorumYani benimkisi de 30 gün iade hakım var 12 sinde aldım 12 sine kadar iade hakkım var amazonu bu yüzden seviyorum. İşlemci fiyatı istediğim seviyeye gelince çökeceğim.
Hatta geçen amazon üzerinden garajonlineden ekran kartı alayım dedim. Müşteri hizmetleri prime olmama rağmen 14 gün süren var dediValla 2.3 sene mi artık bilmiyorum prime kullanıyorum. İlk defa prime iade süresi uzattığını senden duyuyorum
Yahu attığım resimi görmüyor musun? Orada yazana göre konuşuyorum ben kafamdan uydurmadım.Valla 2.3 sene mi artık bilmiyorum prime kullanıyorum. İlk defa prime iade süresi uzattığını senden duyuyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hatta geçen amazon üzerinden garajonlineden ekran kartı alayım dedim. Müşteri hizmetleri prime olmama rağmen 14 gün süren var dedi
ayrıntılara tıklar mısınYahu attığım resimi görmüyor musun? Orada yazana göre konuşuyorum ben kafamdan uydurmadım.
Ne ayrıntısı iade sayfasına girdiğimde 11 Kas 2022 tarihine kadar iade edilebilir yazıyor.a
ayrıntılara tıklar mısın
pekiNe ayrıntısı iade sayfasına girdiğimde 11 Kas 2022 tarihine kadar iade edilebilir yazıyor.
Ben amazonun bana gösterdiği tarihe göre konuşuyorum yoksa normal bir yerdeki iade hakkının 14 gün olduğunu zaten biliyorum. Hayırlısı gönlümde 5800x 3d vardı fakat pahalı olduğu için alamamıştım. Şimdi elime fırsat geçmişken iade eder alırım.
Zaten 3800 almışsın pahalıBen amazonun bana gösterdiği tarihe göre konuşuyorum yoksa normal bir yerdeki iade hakkının 14 gün olduğunu zaten biliyorum. Hayırlısı gönlümde 5800x 3d vardı fakat pahalı olduğu için alamamıştım. Şimdi elime fırsat geçmişken iade eder alırım.
Oyun canavarı yaNedir bu 3d nin olayı
Şahsen ben bu bütçeler ile am5 ve ddr5 sistem alırdım bunu alacak kişiler muhtemelen üst seviye Sistem kuruyor olmalıZaten 3800 almışsın pahalı
Oyun canavarı ya
3300e aldım o fiyata bakma.Zaten 3800 almışsın pahalı
Oyun canavarı ya
Sadece işlemci ile bitse iyi ama knk. ddr5 anakart 6.7 bin tlŞahsen ben bu bütçeler ile am5 ve ddr5 sistem alırdım bunu alacak kişiler muhtemelen üst seviye Sistem kuruyor olmalı
Ramler de çok pahalıSadece işlemci ile bitse iyi ama knk. ddr5 anakart 6.7 bin TL
Komple Sistem 31-32 bin TL ye varSadece işlemci ile bitse iyi ama knk. ddr5 anakart 6.7 bin TL
Ramler de çok pahalı