Coni BIRAVO
80+
Dahası
offffffffffffff
rica ederım iyi forumlarÇok iyi olur hocam saolasın.
yalnız kral ben 20 k ya ikinci el 3080 ti alıp kullanabiliyorum :/Komple Sistem 31-32 bin TL ye var
Amazon da 1 ay diye biliyorum yanlış bilmiyorsamBiz işlemciyi 12ekimde aldıkta amazon iade edilebilir süre 11 kasıma kadar ama yasal süreç 14 gün hangisi doğru onu araştırıyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Çok iyi olur hocam saolasın.
20k ya sadece 3080ti mıyalnız kral ben 20 k ya ikinci el 3080 ti alıp kullanabiliyorum :/
Evet şuan gösterdiği de o şekil Amazon prime ile almıştım. İade edip 5800x 3d almayı planlıyorum.Amazon da 1 ay diye biliyorum yanlış bilmiyorsam
Hayir sistem hocamAmazon da 1 ay diye biliyorum yanlış bilmiyorsam
20k ya sadece 3080ti mı
Ben olsam komple bu sistemi alırdım her zaman güncellik iyidir ileriye dönük olurEvet şuan gösterdiği de o şekil Amazon prime ile almıştım. İade edip 5800x 3d almayı planlıyorum.
Neyse hayırlısı olsun kardeşim güle güle kullanHayir sistem hocam
12500h yerine geçer mi? İşlemciye yüklenen program kullanıyorum.Oyun tarafında evet ama çoklu veya tekli çekirdek performansı öyle değil.
Benim amazonda 11 kasıma kadar iade edilebilir diyor.
Hangi sistem hocam ben orayı kaçırdım.Ben olsam komple bu sistemi alırdım her zaman güncellik iyidir ileriye dönük olur
Neyse hayırlısı olsun kardeşim güle güle kullan
Yok la öyle sistem ikinci el almış 20k ya 3080ti li sistem olur mu sıfırHangi sistem hocam ben orayı kaçırdım.
TamamYok la öyle sistem ikinci el almış 20k ya 3080ti li sistem olur mu sıfır
5800X3D al. İade et 5600'ü.O zamana kadar iade edememki suan 13. Gundeyim
Abim iade etcem beklicem birde fiyat farki az degil ondan kararsiz kaldim