SadeceSeyf
80+ Gold
Ram CL değeri nedir kral. Link atar mısın bakalımKomple Sistem 31-32 bin TL ye var
Ram CL değeri nedir kral. Link atar mısın bakalımKomple Sistem 31-32 bin TL ye var
Elimde 32gb ddr4 ram msi b550 gaming edge wifi anakart gen 4 sn850 m2 ssd var işlemcim 5600x idi ikinci el almıştım zamanında sattım sıfır 5600aldım ekstra para ödemeden. Ama sistem 5800x 3d için ideal o yüzden am4 ten devam etmek zorundayım.Şahsen ben bu bütçeler ile am5 ve ddr5 sistem alırdım bunu alacak kişiler muhtemelen üst seviye Sistem kuruyor olmalı
He o zaman ayrı hayırlısı olsunElimde 32gb ddr4 ram msi b550 gaming edge wifi anakart gen 4 sn850 m2 ssd var işlemcim 5600x idi ikinci el almıştım zamanında sattım sıfır 5600aldım ekstra para ödemeden. Ama sistem 5800x 3d için ideal o yüzden am4 ten devam etmek zorundayım.
Al kral çiçek gibi sistem 400tl fark ile sıvı soğutmayı 240 yaptın mı yıllarca upgrade ihtiyaç olmadan giderRam CL değeri nedir kral. Link atar mısın bakalım
gelmedi kral linkHe o zaman ayrı hayırlısı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:
Al kral çiçek gibi sistem 400tl fark ile sıvı soğutmayı 240 yaptın mı yıllarca upgrade ihtiyaç olmadan gider
gelmedi kral link
AMD versiyonu bitmiş 7600x vardı 13.nesil intel koydular yerinegelmedi kral link
İade çok basit siparişlerim yerine gir iade et de onayla paran aynı gün veya 2.gun hesabına geçerAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
daha sağlıklı olması açısından müşteri hızmetlerıne sordum
@SadeceSeyf @Bilal539
şimdide satıcıya sorcağım çünkü müşteri hzımetlerı guven vermedı
başka bir konu konuşuldu onu tartıştık hocamAMD versiyonu bitmiş 7600x vardı 13.nesil intel koydular yerine
İade çok basit siparişlerim yerine gir iade et de onayla paran aynı gün veya 2.gun hesabına geçer
He pardonbaşka bir konu konuşuldu onu tartıştık hocam
estafurullah hocamHe pardon
Bakalım ne diyecek.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
daha sağlıklı olması açısından müşteri hızmetlerıne sordum
@SadeceSeyf @Bilal539
şimdide satıcıya sorcağım çünkü müşteri hzımetlerı guven vermedı
haber alınca bilgilendıreceğim hocamBakalım ne diyecek.
Biz işlemciyi 12ekimde aldıkta amazon iade edilebilir süre 11 kasıma kadar ama yasal süreç 14 gün hangisi doğru onu araştırıyoruz.AMD versiyonu bitmiş 7600x vardı 13.nesil intel koydular yerine
İade çok basit siparişlerim yerine gir iade et de onayla paran aynı gün veya 2.gun hesabına geçer
Çok iyi olur hocam saolasın.haber alınca bilgilendıreceğim hocam