❌İndirim Bitti! AMD Ryzen 7 9700X (11.899)

Taksit sayısı 3 400 TL farkla Amazon’dan daha fazla taksitli almak mantıklı geliyor.

Şunu düz 11 yapsalar alacağımda onun dışında amazondan 9 taksite 12.399 a almak daha mantıklı gibi geliyor.

Taksit sayısı 3 400 TL farkla Amazon’dan daha fazla taksitli almak mantıklı geliyor.
Şunu düz 11 yapsalar alacağımda onun dışında amazondan 9 taksite 12.399 a almak daha mantıklı gibi geliyor.

taksitle amazon daha iyi doğru ama peşinatta 500-600 kar kardır ben ilkinde alamadım 2 saniyede bitti, gidip amazondan aldım 12500 e sonra güzel bir ssd var mı diye bakıcaktım döndüm bi baktım 2.kez koymuşlar amazonu iade edip burdan aldım Allah dan iade hemen geri yattı peşin aldım, kartta da fazla yoktu çünkü, 600 lira cepte kaldı en anzından hiç yoktan iyidir.

11800 hiç olmadı hocam.
vallaha işlemci için bekliyordum, ilk 11800 açıldı ama satın alma ekranına gidemedim açmadı sonra ödemeyi reddetti, ya satıldı hemen 1-2 dakka sürdü çünkü o süreç yada yanlış fiyattan koydular geri çekdiler ikisinden biri çünkü indirim sayfasında baktım ödemede hata alınca stok bitti yazıyordu baya bir gıcık olup amazondan sipariş vermiştim ki devamı anlattığım gibi.

Geri