Geldiyse bu videodan yapabilirsinizİyi günler amd tarafında sanırım 3600 işlemcilere de SAM desteği gelmiş. B550 Anakart RX6700XT Ekran kartı ve 3600XT işlemcim var ama SAM açamıyorum. Nasıl açabilirim ?
Biostan açılabiliyor.İyi günler amd tarafında sanırım 3600 işlemcilere de SAM desteği gelmiş. B550 Anakart RX6700XT Ekran kartı ve 3600XT işlemcim var ama SAM açamıyorum. Nasıl açabilirim ?
Neden gülüyorsun ?Biostan açılabiliyor.
Bu videoyu inceledim ama asus anakarttaki şeyleri msi da bulamadım bi 30dk dır kurcalıyorum. Above 4G aktif ettim ama RE-Size BAR gelmedi.Geldiyse bu videodan yapabilirsiniz.
Ama nasıl işte orasına kadar sorun yokBiostan açılabiliyor.
Bios güncel değilse güncelleyin.Bu videoyu inceledim ama asus anakarttaki şeyleri msi da bulamadım bi 30dk dır kurcalıyorum. Above 4G aktif ettim ama RE-Size BAR gelmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama nasıl işte orasına kadar sorun yok
Merhaba above4 ne re size bar ı açıyorum ama görüntü gelmiyor nedenini biliyomusun ?Biostan açılabiliyor.
Bazı donanımlar uyumlu olmadığı için olabilir, yazılımsal olabilir. Yazılımsal sorunu çözmek için beta olmayan en güncel bios sürümünü ya da ondan öncekileri deneyebilirsiniz.re size bar ı açıyorum ama görüntü gelmiyor nedenini biliyomusun ?
Dün buldum biostan csm yi kapatınca olduBazı donanımlar uyumlu olmadığı için olabilir, yazılımsal olabilir. Yazılımsal sorunu çözmek için beta olmayan en güncel bios sürümünü ya da ondan öncekileri deneyebilirsiniz.