Çözüldü✓ Amd Tabanlı Sistem Mi Nvidia İntel Tabanlı Sistem Mi ?

HounQues

80+
Reaksiyon skoru
12
İki sistemin de ana yapı taşlarını ekte verdim arkadaşlar hangi çözünürlükte darboğaz sevilerinin ne seviyede olacağı belli. Ben 2K monitör almayı düşünüyorum. Sizce hangi sistem ?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-04-24 225947.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-24 225947.png
    45.7 KB · Hit: 67
  • Ekran görüntüsü 2025-04-24 230349.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-24 230349.png
    44.5 KB · Hit: 59
İki sistemin de ana yapı taşlarını ekte verdim arkadaşlar hangi çözünürlükte darboğaz sevilerinin ne seviyede olacağı belli. Ben 2K monitör almayı düşünüyorum. Sizce hangi sistem ?
zırva bu darbogaz siteleri haberin olsun

Bu gibi saçma sapan internet siteleri ciddiye alınmamalı eğer sistemi oyun odaklı kullanacaksan amd gpu amd cpu'lu sistem eğerki render grafik gibi işler üzerine yoğunlaşıcaksan Nvidia intel kombosu yap formül bu sitelere girip aklını bulandırma

Amd amd uyumu daha iyi değil mi intel nvidia uyumu da aynı şekilde

Kalmadı mı :D

Bilemiyorum dostum gerçekten bilemiyorum.
o uyum muhabbetini çok bir şey ifade etmiyor amd nvidia kombosu iyidir darboğaz siteleride yüzden seksen hatalı inanma derim

internetteki bilgilere asla ve kat a güvenme(forumda bilene sorarsın o ayrı)

Hocam Bu darboğaz Siteleri boş unut bunları Yapay zekaya sor Bu siteler hEr şye darboğaz var diyorlar

İşlemciyi amd yap ekran kartını nvidia

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,862
Üyeler
186,252
Son üye
semih_talha
Geri