30 hazirana kadar kod alman gerekarkadaşlar ben da sistem 2 yi aldım bedava oyun veriliyormuş ben geçmi kaldım yoksa hala alabilirmiyim ,alabilirsem eger izlemem gereken yolları yazarmısınız
İtopyaya faturani [email protected] adresine atabilirsin ve atarkende oyunu istiyorum de sana geri dönüş yaparlarnasıl bir yol izleyecegim
icinde pc nin parcaları bulunan faturayımıİtopyaya faturani [email protected] adresine atabilirsin ve atarkende oyunu istiyorum de sana geri dönüş yaparlar
O sevk irsaliyesiicinde PC nin parcaları bulunan faturayımı
O da olur. İşlemci faturada gözüküyorsa sorun yok. Tabi İtopya maillere bakarsa alır oyunuO sevk irsaliyesi
Senin e postana gönderilen e fatuayi yollanan gerek
Sevk irsaliyesi ise deneyij o da olur olmaz diye bişi yokben o epostaya giremiyorum başka yolu yokmu
tmm inşallah cevap verirO da olur. İşlemci faturada gözüküyorsa sorun yok. Tabi İtopya maillere bakarsa alır oyunu
Evet o mail adresi olması lazım. Çağrı merkezini arayıp söyleyin. Maillere bakılmıyor çünkü.tmm inşallah cevap verir
[email protected] gönderecegiz degilmii sonra hangi siteye girmemiz lazım
Toplam 5 kere falan mail attım hepsine en geç 3 4 saatte dönüldüEvet o mail adresi olması lazım. Çağrı merkezini arayıp söyleyin. Maillere bakılmıyor çünkü.