Neler Yeni

AMD vs Nvidia ekran kartları

ardagenc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
arda genc
aynı FPS değerleri veren biri AMD rx diğeri Nvidia rtx ekran kartı ekran kartı olsun. AMD bir tık daha ucuz oluyor. ama Nvidia'nın sunduğu şeyler daha fazla rtx desteği dlss broadcast gibi ben neden Nvidia bu kadar çok destek verdiği halde amdyi seçmeliyim herkes AMD diyor peki ya neden?

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
Fiyat farkına göre değişir

stizzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
stizzy
Nvidia bana nedense daha çok güven veriyor ve arayüzü daha sade ama amd alınmaz demiyorum amdninde gerçekten güzel kartları var.

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,383
İsim
Ahmet Sevinç
aynı FPS değerleri veren biri AMD rx diğeri Nvidia rtx ekran kartı ekran kartı olsun. AMD bir tık daha ucuz oluyor. ama Nvidia'nın sunduğu şeyler daha fazla rtx desteği dlss broadcast gibi ben neden Nvidia bu kadar çok destek verdiği halde amdyi seçmeliyim herkes AMD diyor peki ya neden?
3050 fiyatına 3060 performansı veren kart olduğu için herkes amd diyor
ayrıca fiyatlar nvidia ile rakipsiz

Ahmet Sevinç

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,383
İsim
Ahmet Sevinç
Nvidia bana nedense daha çok güven veriyor ama amd alınmaz demiyorum amdninde gerçekten güzel kartları var.
varya dlss aynısı gelse amd ye direk onu seçerim zaten rtx açabiliyosun ama dlss yok

Alihanarr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Alihan Arı
bir değil çok tık ucuz oluyor, en büyük tercih sebebi bu bence

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen

Ata Şen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ata Şen
6600 çünkü fiyat farkı epey var
Daha fp mesela rx 6600xt 6700 e bulunabiliyorken nvidiada bu durum söz konusu değil
Mesaj otomatik birleştirildi:

600tl daha ucuz ve *** daha güçlü

Daha fp mesela rx 6600xt 6700 e bulunabiliyorken nvidiada bu durum söz konusu değil

600tl daha ucuz ve *** daha güçlü
AMD yazmıştım

omerdesouza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
723
İsim
Ömer
Geforce Experience çok kaliteli ve kararlı çalışıyor. RX 580 kullanırken geriye dönük kayıt alırken hep sıkıntı yaşadım kimi zaman sadece yeşil ekran kaydetmişti. Net bir şekilde Nvidia.

Qbört

80+ Bronze
Açıkçası rtx veya dlss pek kafaya takmayıp fiyat olarak saf güce odaklananlar var. Gerçi amd de geride değil yeni yeni fps arttırma seçenekleriyle uğraşıyorlar fsr oyun desteği daha da gelişecektir zaten. Nvidia da bana daha çok güven veriyor ama bana kalırsa uygun fiyata aynı güçte amd kart seçerim.

Top Bottom