Amd yeni güncelleme wattman ilk defa

kaanji

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
348
Video izlerken vesaire veya oyun oynarken tam ekrandan çıktığımda veya cs2 1280x1024 oynuyorum alt tab attığımda wattman yiyorum başka sorun yaşayan varmı benim gibi bi önceki drivera döndüm googleda bile wattman yiyom ytbda video izlerken tam ekrandan çıktığımda

7700xt güncel sürüm böyle bir sorun yaşamadım...

bende de sorun yok.

7800xt kullanıyorum sorun yok.

Bu watmann hatası ne oluyor hocam Nvidia karttan amd karta geçmiştim bende format atmadım bende de oyunu aşağa alınca ekran gidip gidip geliyor

Bu watmann hatası ne oluyor hocam Nvidia karttan amd karta geçmiştim bende format atmadım bende de oyunu aşağa alınca ekran gidip gidip geliyor
driverin kendini stock ayarlara sifirlamasi oluyo kısaca

Video izlerken vesaire veya oyun oynarken tam ekrandan çıktığımda veya cs2 1280x1024 oynuyorum alt tab attığımda wattman yiyorum başka sorun yaşayan varmı benim gibi bi önceki drivera döndüm googleda bile wattman yiyom ytbda video izlerken tam ekrandan çıktığımda
6700xt kullanıyorum öyle bir sorun yaşamadım

afmf 2.1 geldi daha iyi eski sürüme göre bazı sorunlu şeyler kaldırılmış
Hocam AFMF boş Benden söylemesi yalan o yani Tabi erkiliyordur fps ama o kadar değil

La adamlar DLSS/FSR +FG vs. Açıyolar 100-150FPS artıyor oyunda ama AFMF açınca 200-300Fps artıyor şaka gibi

İşin komik tarafıda msi afterburner Yakalayamıyor bu FPS sadece AMD yazılımında gözüküyor

Kısaca AFMF sahte bide güncelleme getiriyolar😂

Hocam AFMF boş Benden söylemesi yalan o yani Tabi erkiliyordur fps ama o kadar değil

La adamlar DLSS/FSR +FG vs. Açıyolar 100-150FPS artıyor oyunda ama AFMF açınca 200-300Fps artıyor şaka gibi

İşin komik tarafıda msi afterburner Yakalayamıyor bu FPS sadece AMD yazılımında gözüküyor

Kısaca AFMF sahte bide güncelleme getiriyolar😂
Akıcılık artıyor kanka ama

Akıcılık artıyor kanka ama
Hocam Az bı düşünün Neden bu kadar FPS uçuran teknoloji O kadar gündem olmadı Yani AFMF dediğimiz şey testlere göre DLSS/FSR + FG toplamından bile daha fazla Fps veriyor o zaman insanlar neden AFMF değilde DLSS ve FSR konuşuluyor ve neden Nvidia bu teknolojiye yanıt vermiyor ??

Vs. Bir ton soru ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,771
Üyeler
184,051
Son üye
furkancoskun
Geri