AMD Yeni İşlemci ve Ekran Kartlarının Tanıtım Tarihini Duyurdu

Vatana millete hayırlı olsun.
İşlemci tarafında da ekran kartı tarafında da rekabet kızışır umarım, Intel'den umudum yok ama AMD sürpriz yapabilir belki.

• Beğen
Reaksiyonlar: Asag
AMD nin CEO su AMD ekran kartlarini bu kadar savunuyordu gelin beni ...... Babayı 5700xt 2070s rakibi gözünü kapatmış mamade mok miyi diyen biri daha ulan dedem en son driver arıyordu AMD ye sordum 16 im dan beri arıyorum dedi neymiş rakibi çıkacakmış bak şuan çıktı uçağı kalkıyor hatta Samed uçağın kalkıyor şuan nvidiaya rakip çıktı hay Allah'ım ısınma var driver var ne ararsan var AMD de AMD nin ekran kartı tarafındaki tek rolü fiyat düşürmesi Nvidia AMD nin Intel e yaptığını AMD ye yaptı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iyyyemmmmddiiiiiiii fanboy

2 Side ban yemiş

AMD nin CEO su AMD ekran kartlarini bu kadar savunuyordu gelin beni ...... Babayı 5700xt 2070s rakibi gözünü kapatmış mamade mok miyi diyen biri daha ulan dedem en son driver arıyordu AMD ye sordum 16 im dan beri arıyorum dedi neymiş rakibi çıkacakmış bak şuan çıktı uçağı kalkıyor hatta Samed uçağın kalkıyor şuan nvidiaya rakip çıktı hay Allah'ım ısınma var driver var ne ararsan var AMD de AMD nin ekran kartı tarafındaki tek rolü fiyat düşürmesi Nvidia AMD nin Intel e yaptığını AMD ye yaptı

2 Side ban yemiş
AMD ısınmıyor ısınan markaların modelleri şunu bi anlayamadınız

2 Side ban yemiş
kimler

Yeni ekran kartları muhtemelen bir 3090 rakibi olmayacak. Fakat haterligi abartıp yalan yanliş bilgiler vermeyin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,316
Üyeler
185,868
Son üye
KyoJhin
Geri