AMD'den Bıktım Artık...

Birde Windows başlarken pc de çizgi çizgi bişeyler çıkıyor anlık sanki chipset vram arızası da olan çizgiler gibi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle zaten
Bende gram sorun yok senin PC de sorun var demekki

Amd fan boyu değilim ancak bu zamana kadar 5600 xt ekran kartında sıkıntı yaşadım oda 2 3 aylık bir süreydi sonra kendi kendine düzeldi bir sorun yaşamadım. Şuanda 6600 xt ekran kartı kullanıyorum yeni çıkan driverı yüklemiyorum hiç bir zaman yüklersemde bir sorun varsa eski driverıma geri geçiyorum bu zamana kadar beni üzmedi 3060 ekran kartımı satıp 2 bin tl altına sıfır olarak almıştım pişman olmadım.

Hadi amd fanlar bunuda cevaplasın
AMD fanı değilim ama cevaplanabilecek bir sorun.(Çözümlenebilecek değil)(Anca yeni driverla falan ama onla da zor gibi) 6600 serisinden alınmadığı sürece sıkıntı yaratıyor bu AMD erkan kartları.Neredeyse hiç sorun istemezsen 6700 serisinden alman lazım.

Amd fan boyu değilim ancak bu zamana kadar 5600 xt ekran kartında sıkıntı yaşadım oda 2 3 aylık bir süreydi sonra kendi kendine düzeldi bir sorun yaşamadım. Şuanda 6600 xt ekran kartı kullanıyorum yeni çıkan driverı yüklemiyorum hiç bir zaman yüklersemde bir sorun varsa eski driverıma geri geçiyorum bu zamana kadar beni üzmedi 3060 ekran kartımı satıp 2 bin TL altına sıfır olarak almıştım pişman olmadım.
22.5.1 whql kurulu

22.5.1 whql kurulu
hocam 20.4.2 geçsene ben PCyi aldığım günden beri onu kullanıyorum en az sorunlu olan driver o bir sende bakabilirsin.

DDU ile tamamen sıfırlayıp kurarsın.

Soruma yardımcı olmayacaksan yavaştan yaylan

Ekran kartında sorun var pc de değil
Kardeşim bende diyorum ki sana bende de aynı kart var çökme veya başka bir sorun yaşamıyorum.

Ben amd fanboyum ama bir şey diyemem driver sıkıntısı var cidden amd nin haklısınız.

Ben amd fanboyum ama bir şey diyemem driver sıkıntısı var cidden amd nin haklısınız.
unutkanlık zordur

Bana HD5450 ver onh bile kullanırım bence elindekini. Değerini bil ben hâlâ 2gb ram kullanıyorum
Niye değerini bileyim hocam? sorunlu ekran kartı ve parasıyla almışım bu nasıl bir mantık anlamış değilim.

Tüketici hakem heyetine başvurun. İade edin kartı Nvidia dönün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,035
Üyeler
186,433
Son üye
faudn117
Geri