T.P.G.
80+ Titanium
prooyuncrackvirussuz.net.org.tr/us
prooyuncrackvirussuz.net.org.tr/us
Ab pc de Japonlar cıbıldak cıbıldak dans ediyorcrackvirüssüzindir%100kesinliklevirüsyokamongusbedava.com.org
Hocam o iş öyle değilben steamdan aldım arkadaşlar crackli oynuyor aynı sunucuya giriliyor
aaa pardon yanlış link atmışımAb PC de Japonlar cıbıldak cıbıldak dans ediyor
Abe oyun indi ama açınca ekran gitti elektrikler gitti sanırım gelsin oynicamprooyuncrackvirussuz.net.org.tr/us
Şimdi birileri bunları gerçek sanıp gerçek link atacakvirüsbulaşmadanbedavaindir.com.tr.org.net
Ortada emek çalışanların maaşı var hocam haklısınızBari şunu bağımsız oyunlar için yapmayın. Bir kahve parasına alabilirsiniz oyunu. Bunlar büyük stüdyolar değiller destek olun lütfen işin içinde gerçekten çok fazla emek var
Bekle az daha bekle en kötu fidyeciler babanı kacırıyoduk gekir birazdan elektriklerAbe oyun indi ama açınca ekran gitti elektrikler gitti sanırım gelsin oynicam
Harbi dans edecekŞimdi birileri bunları gerçek sanıp gerçek link atacak
Abi beni hatırlarsın mavi ekran hatası olan sen bana easy anti cheat ve riot vanguard sil dedin yaptım onları 1 gün sonra yine mavi ekran yedim sonra technopatta adama sordum ekran kartı driverinden dediAb PC de Japonlar cıbıldak cıbıldak dans ediyor