Neler Yeni

Androidin berbat olması hakkında?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Alakası yok. Babam iphone kullanıyor ben mac kullandım. İkimizde pek çok sorunla karşılaştık. Apple ürünü kullanmadan apple övmek neyin kafası?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kendim şuan s23 kullanıyorum. Aynı fiyattaki iphone 12 den açık ara iyi.
iPhone 12 çok daha mantıklı bence, hatta iPhone 11 bile olurmuş sadece ekran kötü ve kasa kaba diye almamıştım gene kandık androide, birdaha olmaz ama 😀

Alraplox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Selçuk
İlgilendiği Kategoriler
spor eğitim goygoy konularına etiketleyebilirsiniz
4 senedir Samsung not 10 lite kullanıyorum hapörlör dışında bi sorun yaşamadım :d onun dışında kasma vb şeyler hic olmadı kullanım şeklimden de olabilir

Son düzenleme:

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Şu android cihazları düzgün kullanabilen var mı yav? Bu işlemci stabil diye alıyorum yazılım çöküyor, yazılımı stabil telefon alıyorum şebeke gidiyor, şebekesi sağlam telefon diye alıyorum şebeke yine gidiyor. Şu Android üreticileri düzgün bir cihaz yapmaz mı yav? Şu konuyu açarken bile 2 kere internet kesildi aramalar da gelmiyor cihaza, iPhone alsaydım şöyle sorunları asla yaşamayacağımdan eminim. Siz siz olun iPhoneden şaşmayın aga 😂
Kesinlikle bi ara elime kısa süreliğine ip6 geçmişti onda bile çok rahattı ve güzeldi bundan önce huawei kullanıyordum google yok apk yükle derdi vardı şuanda xiaomi var telefon sabah bıraktığım yerden aldım çok sıcak uyarısı verdi kamera lazımken arayüzü donuyor işlemci alev topu bundan sonraki geçeceğim telefon iphone olucak gene gerekirse 90k veririm ama bir kere alır senelerce kullanırım bu kafaya geldim artık

java

80+ Bronze
Androidin en iyi cihazları bile iPhone 6S kadar stabil değil, sorunsuz değilken hangi cihazı kullandığımın önemi yok. Ben de yıllardır Android kullanıyorum, iPhoneden birçok avantajı da var ama telefona arama bile gelmiyorsa kimse kusura bakmasın Android alınmaz yani.
Hayatında iphone 6s falan kullandın mı? Ben kullandım çünkü ve hiçte öyle aşırı stabil bir cihaz değildi gayette hataları vardı.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr
4 senedir not 10 lite kullanıyorum hapörlör dışında bi sorun yaşamadım :d onun dışında kasma vb şeyler hic olmadı kullanım şeklimden de olabilir
Huaweinin eski amiral gemileri güzeldi emui güzel bir arayüzdü ancak artık yeni huaweiler alınmaz psmart2021 vardı telefonda google yok
(şahsen eski amiral gemisi huaweilerede bulaşmazdım güncelleme desteği nedeniyle)
Eski samsung amiral gemileri alınabilir belki ama onun haricinde android telefon siddin sene almam artık iostan devam ederim

Alraplox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
Selçuk
İlgilendiği Kategoriler
spor eğitim goygoy konularına etiketleyebilirsiniz
Huaweinin eski amiral gemileri güzeldi emui güzel bir arayüzdü ancak artık yeni huaweiler alınmaz psmart2021 vardı telefonda google yok
(şahsen eski amiral gemisi huaweilerede bulaşmazdım güncelleme desteği nedeniyle)
Eski samsung amiral gemileri alınabilir belki ama onun haricinde android telefon siddin sene almam artık iostan devam ederim
samsung not 10 lite*

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Hayatında iphone 6s falan kullandın mı? Ben kullandım çünkü ve hiçte öyle aşırı stabil bir cihaz değildi gayette hataları vardı.
Evet kullandım. Pil sorunu var cihazın günde 2-3 şarj istiyor ama stabilitesinde hiçbir sorun yok.

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,690
İsim
Selim
Üst seviye alırsan sorun olmaz bende eski not 10 5g var bir sorun yaşamıyorum kasma da yok 🤷 iPhone ve Android kavgası 3.dunya ülkelerinde oluyor nedense 🗿yurt dışında çatır çatır kullanıyorlar her iki telefonu Türkiye gibi gelişmekte olan ülkeler de taksitle 90k 3 kameralı telefon alıp otobüse biniyorlar 🤔 hangisi işine yarıyorsa al geç

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Üst seviye alırsan sorun olmaz bende eski not 10 5g var bir sorun yaşamıyorum kasma da yok 🤷 iPhone ve Android kavgası 3.dunya ülkelerinde oluyor nedense 🗿yurt dışında çatır çatır kullanıyorlar her iki telefonu Türkiye gibi gelişmekte olan ülkeler de taksitle 90k 3 kameralı telefon alıp otobüse biniyorlar 🤔 hangisi işine yarıyorsa al geç
Tutup iPhone için 90K vermem zaten alırım 20K ya iPhone 12 geçerim. S24 Ultra dahil tim androidlerden stabildir en azından ve saçma sapan sorunları olmaz. Kamerası 100X Zoom yapmasa da olur.

• Hahaha
Reaksiyonlar: java

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
mecit burak kılıç
Şu android cihazları düzgün kullanabilen var mı yav? Bu işlemci stabil diye alıyorum yazılım çöküyor, yazılımı stabil telefon alıyorum şebeke gidiyor, şebekesi sağlam telefon diye alıyorum şebeke yine gidiyor. Şu Android üreticileri düzgün bir cihaz yapmaz mı yav? Şu konuyu açarken bile 2 kere internet kesildi aramalar da gelmiyor cihaza, iPhone alsaydım şöyle sorunları asla yaşamayacağımdan eminim. Siz siz olun iPhoneden şaşmayın aga 😂
yok ihtiyar ben android kullancam sen iphone al

Top Bottom