Neler Yeni

Andromeda teknoloji mağazası nedir

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
rasengan : 17 eylül mesajları bizi karalamak

Tigerspeed : 19 eylül tek mesaj bizi karalamak

Just : 18 Eylül tek mesaj karalamak

Mağdurum12 : 20 eylül tek mesaj mağazayı karalamak

Ya buna cevap vermek çok mu zor. Azıcık aklı çalışan bu hesapların ne amaçla olduklarını ispatlar. Sen bunları neden görüp tek kelime etmiyorsun. Bu hesaplar FAKE demek çok mu zo.r
Mesaj otomatik birleştirildi:

VELEV Kİ bu hesaplar sahte hesap ve aynı kişiye ait. Evet bu büyük bir haksızlık ve suçtur. Peki bu size göre büyük bir suçsa tam 4 tane farklı hesap açıp kendinizi övdüren sahte yorumlar atmanız ne oluyor, bundan ne farkı kalıyor?
Sen bu hesapları korumak için tek kelime dahi etmiyorsun. Tek işin bizi suçlamak .Niyetini bukadar açıkca belli edip birde bize hesap soruyorsun. Şimdi biz engelle ve asıl istediğini yap

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,671
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Ya buna cevap vermek çok mu zor. Azıcık aklı çalışan bu hesapların ne amaçla olduklarını ispatlar. Sen bunları neden görüp tek kelime etmiyorsun. Bu hesaplar FAKE demek çok mu zo.r
Hesaplar fake değil çünkü bunun teknik açıklamasını yaptım. Ama sizin tam 4 tane sahte hesabınız var bunu ne yapacağız diyorum ben?

Strelok

80+ Silver
Adamın hesaplar ban yemiş konuyu okurken hemde

Ekler

• 1663960982411.png
    1663960982411.png
    35.7 KB · Hit: 39

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,671
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Benim amacım sizinle uğraşmak değil. Burada aklında soru işareti kalan forumdaki arkadaşların soru işaretlerinin kaldırılması. Ben sizin sorularınıza cevap verebiliyorum ama siz benim sorularıma cevap veremeyip aynı şeyi onlarca kere yazıyorsunuz.

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,919
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR

Mesaj otomatik birleştirildi:

Sen bu hesapları korumak için tek kelime dahi etmiyorsun. Tek işin bizi suçlamak .Niyetini bukadar açıkca belli edip birde bize hesap soruyorsun. Şimdi biz engelle ve asıl istediğini yap
Siz kimsiniz?

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar uzatmayın, aşama aşama ilk önce sahibinden ile iletişime geçeceğim arkasından bu konu hakkında bir video yapacağım arkasından bana ulaşan takipçilerim ile maliyeye toplu şikayet sonrasinda mahkeme. Gördüğünüz gibi çocuğun anakart ücretini iade et dedim mesaja dahi dönmedi. Konuyla alakasız yorumlar yapıyor kendinizi yormayın. Yakında videoyu izlersiniz zaten

Can...

80+ Platinum
Sen okadar karaktersizsinki ki .Gelip kasayı iki saat dükkanda test ederek alıyorsun. İşlemci farklı olduğunu kabul ederek alıyorsun. Sonra çıkıp dolandırdılar diye fake hesaplarla saldıyorsun. Hangi dolandırıcık yönteminde bir ürünü mağazada iki saat test etme durumu var. Yoka gamercentreel yok başka mağaza iftiraları atıp durma. Beni birisi dolandırsa gidip onların mağazalarını başına yıkarım. Madem haklısın gel mağazaya.Niye gelip hakkını arıyamıyorsun. Buradan fake hesaplarla saldırma. Delikanlı ol .Madem dolandırdık al polisi gel mağazaya. Git tüketici hakem heyetine. Git savcılığa .Bunları yapıcak cesaretin yok. Senin bana tek kuruşun geçmedi. 3700X işlemci parası vererek aldın kasayı .Şimdi kalkıpta 5600x vermediler diye iftira atma
Hacı savunman sokratesin savunması gibi karaktersizin biride bana bozuk ekran kartı satmıştı ondan sonra ben bozuk dedikçe haksız ya papağan gibi aynı şeyi geveliyordu senin gibi geldik 1 saat test ettin diye boş sıkıyordu aynı olay burda aynı şeyi diyip diyip dueuyorsun haksiz olduğun açıkça bellli adam kanıt at diyor hiç bişey atamiyorsun

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar uzatmayın, aşama aşama ilk önce sahibinden ile iletişime geçeceğim arkasından bu konu hakkında bir video yapacağım arkasından bana ulaşan takipçilerim ile maliyeye toplu şikayet sonrasinda mahkeme. Gördüğünüz gibi çocuğun anakart ücretini iade et dedim mesaja dahi dönmedi. Konuyla alakasız yorumlar yapıyor kendinizi yormayın. Yakında videoyu izlersiniz zaten
Beton yetmez

Strelok

80+ Silver
mahkemede kıvranışını izlemek çok zevkli olacak

1663961193575.png

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,671
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Benim hakkımda olumlu yorumlarda bulunan hesaplar banlı . 17 18 19 20 22 23 eylülde yeni hesaplar açıp bizi karalayan hesaplar aktif.
Çünkü senin hakkında "olumlu" yorum yazan hesapların hepsi seninle aynı IP üzerinden bağlanıyor. Üstelik aynı cihazı paylaşmışsınız DEFALARCA. Sizin amacınız kendinizi kanıtlamak değil buradaki insanları yanlış yönlendirmek. Bu tarz işlere gireceğinize daha farklı şeylere yönlenebilirsiniz. Mağdur edebiyatın burada işe yaramaz.
1663961194688.png

1663961216514.png

Bunlar da yapılan sahte hesapların ve yorumların kanıtıdır. Ayrıca kişisel verileri paylaşmak suç olmasaydı burada çok daha can alıcı kanıtlar paylaşabilirdim ama bu konuda şanslısınız :) Aklında soru işareti kalabilecek arkadaşlar varsa inceleyebilir.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Çünkü senin hakkında "olumlu" yorum yazan hesapların hepsi seninle aynı IP üzerinden bağlanıyor. Üstelik aynı cihazı paylaşmışsınız DEFALARCA. Sizin amacınız kendinizi kanıtlamak değil buradaki insanları yanlış yönlendirmek. Bu tarz işlere gireceğinize daha farklı şeylere yönlenebilirsiniz. Mağdur edebiyatın burada işe yaramaz. Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bunlar da yapılan sahte hesapların ve yorumların kanıtıdır. Ayrıca kişisel verileri paylaşmak suç olmasaydı burada çok daha can alıcı kanıtlar paylaşabilirdim ama bu konuda şanslısınız :) Aklında soru işareti kalabilecek arkadaşlar varsa inceleyebilir.
Ayak yapıyor muhattap olma

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom