Andromeda teknoloji mağazası nedir

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni isim Oyuncu Dükkanı olabilir. Tavsiye vereyim

rtx 2060 RX 6700XT TÜRKİYEDE yüzlerce mağaza satıyor. Amazon japonya ya girin binlerce nvidia 1000 serisi kartlar satılıyor.

YAV ÇAKALLAR TOPLAYIN ARKADAŞLARINIZ GELİN HEPİNİZ. LAN BU NASIL FORUM . ADAM SIRAYLA 19 20 21 22 23 EYLÜL DE HESAPLAR AÇIYOR TEK MESAJ ATMIŞLAR BİZİ KARALAMAK ORTADA KİMSE YOK. SES ÇIKARAN YOK. TOPLAMIŞ ARKADAŞLARINI GELMİŞ.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

BENDE SİZLE UĞRAŞIYORUM .

YAV ÇAKALLAR TOPLAYIN ARKADAŞLARINIZ GELİN HEPİNİZ. LAN BU NASIL FORUM . ADAM SIRAYLA 19 20 21 22 23 EYLÜL DE HESAPLAR AÇIYOR TEK MESAJ ATMIŞLAR BİZİ KARALAMAK ORTADA KİMSE YOK. SES ÇIKARAN YOK. TOPLAMIŞ ARKADAŞLARINI GELMİŞ.
Yaşın kaç senin çocuk adam felanmisin sattığım ürünün faturasıni at foruma da gorek diyorum hiçbirini atamion bin kez senden işlemci için istedim atmadın Yan cizdin

Burada bir şeyleri sorgulayan insanlara "Çakallar" şeklinde hitap edemezsin. Hiçbir şeyi kanıtlayamayıp burada 50 kere laf çeviriyorsun. Daha açtığın çoklu hesapları bile açıklayamadın. @Abdullah Hacıgül'ün de belirttiği gibi gerekli yerlere hakkınızda şikayetler yapılacaktır. İnsanları saf yerine koymayı o zaman anlarsınız.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri