Banada geldi bugün oldu merhaba yazdım merhaba yazdı sonra wp ye habire girdiği halde cvp vermedi . 3 gündür arıyorum açmıyor . Ya paraya doymuş ya da kafasında kelebekler uçuşuyor.
Mağazanın sahibi benim. Mağazayı ben devraldım o yuzden isim değişikliği yaptık. Rasengan adlı üye kendisi hazır kurulu bir sistem için dükkanımıza geldi. Biz kendisine o sistemin satıldığını .tüm parçaların elimizde olduğunu sadece işlemci olmadığını söyledim. Kasada ryzen 5 5600x takılıydı onun yerine kendisini geçici süreliğine ryzen 7 3700x taktık. İki işlemciyi bilenler arada hiçbir fark olmadığını bilirler. Daha sonra aradan bir süre geçtiğinde iletişime geçip işlemcinin durumunu sordu. işlemcinin geldiğini gel takalım dedik. Kendisi uzun bir süre gelmedi .Şehir dışındaymış. Geldiğinde de ise elimizde işlemci yoktu. Sert bir şekilde konuştuğu için konu tartışma boyutuna geldi. İlk küfür edende kendisidir. İşlemcinin geldiğini gel dediğim mesajlar duruyor. Eğer inkar ederse buradan ekran görüntüsü atıcağım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ayrıca kendisi kasayı dükkana gelip test ederek almıştır. Madem her şey farklıydı kasayı neden aldı. Farklı olan sadece işlemci . Tüm whatsap mesajlarımız kendisi ile işlemci değişimi üzerine. Kendisine gel dediğimiz halde uzun bir süre şehir dışındaydım diyip gelmeyen kendisi.
Ben cuma günü bu mağazadan monitör takası yaptım.Yerleri esenyurtta.Devlet hastanesine yakın. Monitör depolarındaymış bir yarım saat beklettiler. Biraz sinirlendim ama Ürün sıfır ve uygun fiyattı. Ben memnun kaldım acıkcası.
Mağazanın sahibi benim. Mağazayı ben devraldım o yuzden isim değişikliği yaptık. Rasengan adlı üye kendisi hazır kurulu bir sistem için dükkanımıza geldi. Biz kendisine o sistemin satıldığını .tüm parçaların elimizde olduğunu sadece işlemci olmadığını söyledim. Kasada ryzen 5 5600x takılıydı onun yerine kendisini geçici süreliğine ryzen 7 3700x taktık. İki işlemciyi bilenler arada hiçbir fark olmadığını bilirler. Daha sonra aradan bir süre geçtiğinde iletişime geçip işlemcinin durumunu sordu. işlemcinin geldiğini gel takalım dedik. Kendisi uzun bir süre gelmedi .Şehir dışındaymış. Geldiğinde de ise elimizde işlemci yoktu. Sert bir şekilde konuştuğu için konu tartışma boyutuna geldi. İlk küfür edende kendisidir. İşlemcinin geldiğini gel dediğim mesajlar duruyor. Eğer inkar ederse buradan ekran görüntüsü atıcağım.
Ayrıca kendisi kasayı dükkana gelip test ederek almıştır. Madem her şey farklıydı kasayı neden aldı. Farklı olan sadece işlemci . Tüm whatsap mesajlarımız kendisi ile işlemci değişimi üzerine. Kendisine gel dediğimiz halde uzun bir süre şehir dışındaydım diyip gelmeyen kendisi.
Abi ne kadar doğrudur bilememde müşteri gelmedi parça değişmedi diye kasasına takılacak işlemciyi illa satmak zorunda mısınız depoda tutamıyor musunuz?
Anlamadığınız nokta şu bize mesaj attığında işlemcinin geldiğini, buyur gel değişimini yapalım dedik. Kendisi gelmeyip şehir dışına çıkıp aradan bir ay sonra gelicem dediğinde işlemcinin şuan elimizde olmadığını söylediğimizde bizle tartışan kendisi. Zaten tartışması şuan 5600x elimde 15 adet var hemen değişimini yapabilirim. Ayrıca şuan Ryzen 7 3700x daha yüksek fiyatdan satabiliyorum. 5600x verip 3700x almam benim faydama
Tüm ekran görüntülerini atacağım birazdan. Kendisi sadece ses kaydı gönderiyor ama benim yazdıklarımdan az çok anlarsınız. Madem parçalar yanlıştı neden teslim aldı diyor. Babası oradan oturup biz komşuyuz zaten sıkıntı yok ya diyip, telefonda da kendisi sıkıntı yok kardeşim parçalar gelsin 1 haftaya degiştiririz yazıyor. Bana hala işlemciler arasında fark yok diyor. İşlemciler arasında hiç bir fark olmasa bile benim parasını ödediğim parçalarıl takmak zorundasın. Beni ne zaman çağırdın da gelmedim lütfen buraya ekran görüntülerini gönder. Bende öyle bir mesaj yok.
Ahahaha detaylıca şimdi okudum da harbiden çok iyisiniz ya Hala gelip burada yalan yanlış konuşuyorsun. Sana 1 hafta içinde şehir dışına çıkabilirim dedim bana işlemcinin 2 gün içinde geleceğini söyledin. 5 gün aralıksız yazdım cevap vermedin daha sonra hastayım şöyleyim böyleyim diyip oyalamaya devam ettin.
Arkadaşlar bu arada mağaza başkasına devredilmedi hala aynı kişi yönetiyor mağazayı. 4 kere isim değiştirdiler ama mağaza yöneticisi hep aynıydı bilginize
Dolandırıcımı bunlar yani anlamadık iyi bir açıklama yapında bizde ona göre yayalım şirketi ve kimsenin almamasını sağlayalım ama degilse de insanları zan altında bırakmayın ayrıca fiyatlara baktım piyasaya göre uygun fiyatlar o yüzden bende biraz tedirgin oldum açıkcası sonuçta istanbulda yaşamıyorum bir ürün sipariş vermek istesem korkar veremem yani @ANDROMEDA TEKNOLOJİ
Yoğunluktan dolayı mesajlara geç dönüyorum whatsapdan . 500 ADET İLAN OLUNCA saniyesinde hiçbir müşteriye dönemiyorsun. Sonuçta dükkanda hem müşteriye bakıp hem telefon aramalarına bakıyorum. Bana mesaj atıp hızlı dönmeyince hemen beni arayıp telefonda konuştuktan sonra mesajına cevap vermeme gerek kalıyor mu. Ayrıca 3 kere gel değişelim dediğim halde gelmeyen sensin bir de utanmadan buradan iftira atıyorsun. Seni allaha bırakıyorum. Yalanların bir gün gelip seni bulucak merak etme.
Burada olumlu yorumlarda bulunan müşteriler de var. Ayrıca bana 3700x ödemesi yaptı. 5600x ödemesi yapmadı. Bunun adı dolandırcılık mı oluyor. Bizim millet bir garip gerçekten yüzlerce olumlu yorum olsa umrunda olmaz bir tek olumsuz yorum olsa dolandırıcı oluyoruz.
https://www.sikayetvar.com/vatan-bilgisayar VATAN BİLGİSAYARA 9 AYDA gelen şikayetleri oku istersen.3500 adet şikayet var. Vatan bilgisarar dolandırıcı o zaman senin fikrine göre
Kasada 5600x takılıydı. Yok dye ryzen 7 3700x taktık. Senden 5600x parası mı aldık 3700x parası mı aldık. Sen bunun cevabını ver önce
Bu arkadaş bende bir kuruş alıcağı yok .Sadece 5600x geldiğinde değişme sözü verdik .iŞLEMCİ geldiğinde de kendisi dükkanımıza gelmedi . Küfür ettği içinde kendisine yardımcı olmadık